Maria Buză, alergică la praf şi cu otită, în finala “Te cunosc de undeva!”

Maria Buză va fi Madonna în finala show-ului “Te cunosc de undeva”, miercuri, 11 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Maria Buză va fi Madonna în finala show-ului “Te cunosc de undeva”, miercuri, 11 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ea va cânta “Frozen” şi va face, ca de obicei, un rol remarcabil, deşi condiţiile în care va apărea pe scenă nu sunt tocmai fericite. “Maria a făcut acest spectacol în condiţiile în care este alergică la praf, în condiţiile în care are vată cu rivanol în ureche, pentru că are otită, în contextul în care o vârstă pe care nu i-aţi da-o, ceea ce face performanţa cu atât mai miraculoasă. Bravo, din tot sufletul!”, a ţinut să spună juratul Andrei Aradits.

Miercuri, 11 decembrie, finaliştii Anda Adam, Maria Buză, Pepe şi Jean de la Craiova se vor transforma în Madonna, respectiv Michael Jackson. La finalul transformărilor, unul dintre cei patru finalişti va primi şi va dona pentru o cauză umanitară premiul de 15.000 de euro. La rândul lor, ceilalţi patru concurenţi, Dalma, Mike Diamondz, Ellie White şi Matteo, îi vor imita pe finalişti.

Vezi "Te cunosc de undeva!" în avanpremieră miercuri dimineaţă la AntenaPlay.ro!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri