Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Patrick, baiatul Geaninei Ilies a inceput clasa I!

Geanina Ilies, prezentatoarea rubricii Sport de la Antena 1 si GSPTV, a trecut prin emotii foarte mari pentru ca Patrick, baietelui ei  in varsta de 7 ani, a intrat in clasa I, la scoala Mark Twain.

"Intrand pe poarta scolii, mi-am dat seama ce baiat mare am si abia acum ii inteleg pe deplin emotiile mamei din zilele in care ma ducea la careu, in fiecare 15 septembrie. Chiar ne aminteam amandoua - pentru ca mama ne-a insotit si in prima zi de scoala a lui Patrick- cum imi pregatea uniforma si cum noaptea, inaintea inceperii anului scolar, aproape niciuna dintre noi nu dormea. Nici Patrick nu prea a dormit in seara dinaintea deschiderii, ba mai mult de cand s-a trezit, tot drumul spre scoala si chiar si in timpul festivitatii, a tinut pumnisorii stransi ca sa aiba noroc", marturiseste frumoasa prezentatoarea.

Cu o saptamana inainte, Patrick, insotit de mama lui, a mers sa-si cumpere rechizite. "Stiam ca abia asteapta sa mearga la scoala pentru ca ii era dor de prietenii lui, dar nu ma asteptam sa aiba lista scrisa cu tot ce avea nevoie: caiete, coperte, stilou, ghiozdan. Acasa si le-a personalizat cu etichete facute de el. Tot impreuna am mers sa alegem flori pentru doamna invatatoare", spune Geanina.

Recomandari