Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

„Plasa de stele”, din nou cel mai urmarit program. „In puii mei”, ramane si el lider de piata

„Plasa de stele” si „In puii mei" isi confirma suprematia in preferintele telespectatorilor. Dupa ce si saptamana trecuta, la lansare, cele doua emisiuni au fost lider de piata, programele Antenei 1 au ramas pe primul loc in topul audientelor si la acest sfarsit de saptamana.

Astfel, cea de-a doua editie a super show-ului „In puii mei", difuzat de Antena 1 sambata, 19 martie, intre 20.20 - 21.46 a inregistrat la nivelul targetului 15-54 urban un rating mediu de 7.7 % si o cota de piata de 18.7 %, intrecand programele difuzate de PRO TV si Kanal D. Pro Tv, situat pe cea de-a doua pozitie in clasament, a inregistrat 7 puncte de rating si un share mediu de 17.1 % pentru ca postul Kanal D sa inregistreze doar 2.8% audienta medie si 6.9% cota de piata.
In puii mei" s-a clasat pe primul loc si la nivel urban. Astfel, in randul publicului din mediul urban, Antena 1 a inregistrat in intervalul de difuzare a show-ului o audienta medie de 7 procente si o cota de piata de 14.7%.

Sambata, la ora 21.00, scentele lui Mihai Bendeac au fost urmarite de 1.198.000 de telespectatori din mediul urban, un numar dublu fata de cel al telespectatorilor care la aceeasi ora urmareau filmul artistic difuzat de Pro TV.

Lider de piata a fost in aceasta saptamana si emisiunea „Plasa de stele", prezentata la Antena 1 de Dan Negru. Cel mai tare show cu farse a inregistrat duminica, 20 martie, in randul categoriei de public 15-54 urban, 7.8% rating si 17.7% cota de piata, intrecand Pro Tv si Prima Tv, care au inregistrat 6.6% rating si 15 % share, respectiv 4.3% rating si 9.8% share. Clasamentul s-a pastrat si la nivelul targetului all urban, Antena 1 conducand audientele cu 8% rating si 15.7% share.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 20.50, cand emisiunea lui Dan Negru a fost privita de 1.655.000 de telespectatori din mediul urban, de doua ori mai multi decat cei care la aceeasi ora urmareau Divertis Land of Jokes, pe PRO TV.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Recomandari