Prezentatoarea Stirilor Sportive de la Antena 1, Geanina Varga, incepe pregatirile pentru gradinita

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, Geanina Varga, se pregateste pentru reinceperea gradinitei. Vedeta Antena 1 traieste din plin emotiile toamnei alaturi de baietelul ei de cinci anisori, Patrick.

La doar 26 de ani, Geanina Varga are un portofoliu impresionant: s-a casatorit si a devenit mama la 21 de ani, a castigat titlul de Miss imediat dupa nastere, a cochetat si cu actoria, iar acum prezinta stirile sportive in prime time, la Antena 1.

Geanina se simte foarte bine in postura de prezentatoare si asta pentru ca sportul este una din pasiunile ei. „Ma uit la toate meciurile din Champions League, ba mai mult, am si comentat meciul Bordeaux - Olympiakos Pireu".

Insa, mai presus de orice job al frumoasei prezentatoare, se afla mereu fiul ei, Patrick, in varsta de doar 5 anisori. Zilele acestea, vedete Antena 1 se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru prima zi de gradinita. Pana atunci, micul fotbalist asteapta cu mare interes momentul in care mama lui va prezenta o stire chiar despre el: „Mami, da si eu sunt fotbalist, de mine de ce nu vorbesti la televizor?"

Atunci cand vine vorba despre puiul ei, Geaninei i se lumineaza fata: „Patrick e un inger de copil, un copil normal si foarte haios. Stiu ca fiecare mama isi lauda puiul, asa ca nici eu nu pot face exceptie de la regula! Iubirea fata de copii e unica, pura si neconditionata! Ne intelegem minunat, ne jucam, dansam, jucam fotbal si, mai nou, ne pregatim pentru reinceperea gradinitei! Avem o relatie deschisa si suntem in perioada in care curiozitatile si intrebarile curg ca pe banda rulanta! Venirea lui pe lume a fost cea mai mare bucurie a vietii mele!

Ultimele știri