Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Rihanna de Romania a venit la auditiile X Factor Bucuresti. Vino si tu!

Auditiile X Factor Bucuresti au fost un magnet pentru vedete. La Sala Palatului si-au facut aparitia Andreea Balan, Alina Puscas, Crina Abrudan si multi altii, printre care si Rhianna de Romania. Este vorba despre Ruxandra Bar, care a venit sa vada un mega show cum nu s-a mai auzit.
Vezi o inregistrare de exceptie cu Rihanna de Romania!Ruxandra Bar este una dintre cele mai fierbinti aparitii de pe scena muzicii pop dance a momentului. Cu o voce puternica si cu un look exotoc, Ruxandra poate deveni fara indoiala Rihanna de Romania. Frumoasa cantareata a studiat de mica pianul si baletul. A concertat in tari precum USA, Germania, Turcia, India sau Austria.

Vezi videoclipul "Step Up" cu Ruxandra Bar!
Mihai este alaturi de Adi Sina in trupa Akcent inca de la inceput. Mihai considera ca in viata sunt importante comunicarea si obiectivitatea. A practicat multe sporturi ca inot, rugby, judo si fotbal dar s-a lasat de toate, caci mama sa l-a convins sa-si inceapa cariera de model.

2011/08/02//344236-xfactor_auditii_bucuresti_mihai_akcent.jpg

Ajuns in trupa Akcent prin activitatile lui legate de modelling, Mihai a renuntat acum de tot la activitatile legate de catwalk, dedicandu-se total muzicii, din acelasi motiv a renuntat si la sporturile pe care le practica, facandu-si timp acum doar de exercitii de intretinere.

Desi este cel mai tanar membru al grupului, stie sa discute despre aproape orice subiect cu aproape oricine. Din primele clipe in care il cunosti, te impresioneaza placut franchetea sa.

Recomandari