Căutare Live

Roxana Vancea, Sânziana Buruiană și Roxana Ionescu vor prezenta o super emisiune! Ce surpriză pregătesc

Surpriza momentului pentru telespectatori! Roxana Vancea, Elena Ionescu şi Sânziana Buruiană vor deveni în curând protagonistele unei emisiuni de senzație!

Roxana Vancea, Sânziana Buruiană și Roxana Ionescu vor prezenta o emisiune la Antena Stars

În cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, publicul a putut afla vestea momentului despre trei dintre cele mai îndrăgite vedete din România!

Roxana Vancea, Elena Ionescu și Sânziana Buruiană fac o super emisiune

Roxana Vancea, Elena Ionescu şi Sânziana Buruiană vor deveni în curând protagonistele unui nou reality show. Emisiunea se va numi „Mamici de pitici cu lipici” și va avea premiera pe 4 septembrie, de la ora 18.45, la Antena Stars!

Invitate în emisiunea celor de la „Acces Direct”, cele trei dive au dezvăluit mai multe detalii incredibile despre emisiunea pe care urmează s-o prezinte la Antena Stars!

Roxana Vancea se gândește să devină mamă pentru prima oară

Roxana Vancea și Dragoș Paiu își fac planuri să își întregească familia cu un copil, așa că nu se mai ascund și spun lucrurilor pe nume!

Întrebată frecvent pe rețelele de socializare dacă vrea să devină mamă, Roxana Vancea a confirmat fanilor că are în plan și acest lucru:

„Ba da. Când o să fie, o să fie”, a fost reacția sinceră a vedetei.

Roxana Vancea încă nu au plănuit venirea pe lume a copilului, dar din mesajul publicat de ea pe rețelele de socializare a reieșit faptul că își doresc amândoi ca acest lucru să se întâmple, iar momentul nu va fi unul precis.

Îți amintești de Rucsandra Iliescu de la trupa Blaxy Girls? Cum arată azi și ce a dezvăluit fanilor... Cristi Iacob are planuri mari, înainte de lansarea noului sezon „Te cunosc de undeva!”. „O să fiu foarte elastic” – VIDE...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x