Căutare Live

“Te cunosc de undeva” are colectie de Madonne! Dalma Kovacs, interpretare impecabila a piesei "Don't cry for me, Argentina"

A ridicat unul dintre jurati in picioare. Ba mai mult, acesta, Andrei Aradits, a venit pe scena sa o sarute in semn de apreciere. Dalma Kovacs a intrat impecabil in pielea Madonnei.

Din colectia de Madonne pe care “Te cunosc de undeva” o detine, Dalma s-a remarcat, cu siguranta. Si a facut-o de una singura, cu piesa "Don't cry for me, Argentina". In rolul Evitei Peron, o ilustra femeie, sotia presedintelui argentinian, Juan Peron.

De-a lungul celor patru sezoane, Lora, Rona Hartner si Maria Buza s-au transformat si ele in Madonna. Cu toate astea...

“N-a fost nevoie de coregrafie sau de altceva in jurul tau pentru ca tu, prin voce, ai facut spectacol”, i-a spus jurata Andreea Balan.

Dalma, Dalma…nici de data asta juriul nostru nu i-a gasit cusur!

Urmariti toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Editia integrala a emisiunii este pe AntenaPlay.ro!

Matteo si-a pus basma pe cap! Artistul i-a dat viata cantaretei Nicoleta Voica pe scena “Te cunosc de undeva!”... Jean de la Craiova a vazut din nou dublu: pe scena "Te cunosc de undeva!" au fost doi Matteo...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri