Antena Căutare

Umorul lor l-a enervat la culme pe Bendeac. „Voi aveți un tupeu de nedescris. Plec din sală pentru că nu vreau să vă mai văd”

Au venit de la Chișinău pentru a-l face pe Mihai Bendeac să părăsească masa juriului, deranjat fiind de afirmațiile băieților de la Underground

Au venit de la Chișinău pentru a-l face pe Mihai Bendeac să părăsească masa juriului, deranjat fiind de afirmațiile băieților de la Underground.

Nu de multe ori s-a întâmplat ca Mihai Bendeac să-și piardă cumpătul. Ar fi mai degrabă treaba lui Cheloo, însă spre surprinderea generală cel care s-a revoltat a fost actorul. Deranjat de modul în care trupa l-a prezentat pe Florin Salam, Mihai Bendeac a rostit cuvinte grele la adresa băieților de pe peste Prut, considerând că aceștia au depășit măsura.

Gata, n-a mai suportat! Cheloo a părăsit masa juraților. „Trebuie să iau aer, altfel explodez”... S-a dat de gol. Cheloo, un mare „LIKE” pentru manelistul Cătălin Pădurețu!...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x