Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Veste uriașă pentru cei mici. „Neînfricata” vine în această seară la Antena 1

Răsfăț total pentru cei mai mici telespectaori ai Antenei 1. În această seară, de la ora 20.00, vor avea prilejul să vadă aventurile Prințesei Merida și vor învăța o adevărată lecție de viață

Răsfăț total pentru cei mai mici telespectaori ai Antenei 1. În această seară, de la ora 20.00, vor avea prilejul să vadă aventurile Prințesei Merida și vor învăța o adevărată lecție de viață.

Imediat după Observatorul de la ora19.00, lumea Disney revine pe micile ecrane, cu una dintre cele mai îndrăgite producții ale ultimilor ani. „Neînfricata” (Brave) este povestea încăpățânatei prințese Merida, fiica Regelui Fergus și a Reginei Elinor, o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoțieni, iar acțiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos și furie în întregul regat. Atunci când prințesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-și îndeplini dorința, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj și să-și folosească talentele și resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină și învață semnificația curajului adevărat.

Recomandari