Căutare Live

Victor Ciutacu, primul concurent vedeta al gameshow-ului “Castigi in 60 de secunde”

Cel mai tare gameshow din lume, „Castigi in 60 de secunde” se lanseaza pe 5 aprilie, in exclusivitate in Romania, la Antena 1. Premiul de 50.000 de lei este miza pentru care concurentii liciteaza fiecare secunda, insa o parte dintre participanti mizeaza pe sansa si pe show. Este vorba despre invitatii speciali ai lui Dan Negru, vedetele care au acceptat sa-si faca publica indemanarea la „Castigi in 60 de secunde”. Primul care va arata ca stie sa dea cu matura si nu numai este Victor Ciutacu.

Moderatorul de la Antena 3 nu a venit singur, ci insotit de fiul sau care a privit cu entuziasm propunerea lui Dan Negru de a primi el toti banii castigati de tatal sau. Indemanatic cu vorbele, Victor Ciutacu s-a dovedit a fi destul de priceput si cu o serie de obiecte de uz casnic. A demonstrat asta inainte de show, cand a „testat" o serie dintre probele propuse de formatul competitiei, insa in platou, sub presiunea publicului si a camerelor de luat vederi tensiunea devine de necontrolat. Apar rasturnari de situatie si surprize. Cu toate acestea, Ciutacu a dovedit ca stie sa dea cu matura si nu oricum, ci cu foarte mare precizie, astfel incat sa puna in pahare lovind cu coada maturii mai multe oua, fara sa le sparga.

Aceasta nu a fost insa singura proba la care a fost pus la incercare Victor Ciutacu. Telespectatorii pot urmari evolutia sa la "Castigi in 60 de secunde", pe 5 aprilie, la Antena 1, de la 20:20.

La mai putin de un an de la lansarea in Statele Unite, Antena 1 le aduce romanilor cel mai tare gameshow din lume: „Castigi in 60 de secunde", un concurs incitant cu o miza de 50.000 de lei. Participantii sunt oameni obisnuiti care concureaza individual si care se luptã doar cu propriile limite si cu timpul - 60 de secunde pentru a-si demonstra indemanarea. Formatul de succes a facut in scurt timp inconjurul lumii, fiind difuzat in tari precum: Australia, Belgia, Brazilia, Germania, Suedia, Uruguay sau Columbia si urmand a fi lansat si in alte state.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Emisiunea "Exces de putere" cu Oana Stancu si Adrian Ursu debuteaza sambata, la Antena 3...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri