VIDEO! Burlacita, dubla eliminare in lacrimi!

Pe viata si pe moarte pentru inima Burlacitei. Pretendentii s-au infruntat intre ei, au infruntat focul, dar si valurile apelor si pana si cateva feluri de mancare iesite din mana Burlacitei.

Cel mai recent episod al show-ului Burlacita a marcat inclestari si confruntari iesite din comun. Toti concurentii au fost supusi riscurilor intr-o aventura de rafting, la care Bianca Dragusanu nici macar nu a vrut sa ia parte.

Baietii au luptat cu valurile nebune, cativa au cazut din barca, apoi au naufragiat cu totii. Catalin Botezatu a fost dezamagit si i-a numit pe baieti niste verze.

Burlacita in schimb a fost mai mult decat impresionata de curajul pretendentilor sai. Astfel ca a intrat in bucatarie si a luptat cu salatele si pastele pe care le-a preparat cu mainile ei pentru a fi pe gustul baietilor.

Cu toate astea, masa in jurul careia Burlacita s-a reunit cu pretendentii sai a fost lipsita de veselie. Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au monopolizat discutia, lasand impresia unei gelozii inca latente. Vezi aici cearta de indragostiti dintre Bianca si Bote!

Andrei Jilavu nu si-a putut tine testosteronul in frau episodul acesta si a fost la un pas de bataie cu Andrei Chifu, dupa cum cel din urma i-a marturisit Burlacitei.

Concurenta dintre baieti s-a manifestat si la nivel verbal. Gelos pe Andrei Chifu care a beneficiat de o intalnire privata cu Burlacita, Bogdan s-a plans ca "fakirul" miroase puternic a transpiratie, mai ales ca nu are timp mai deloc sa faca dus. Andrei Chifu a confirmat mirosul neplacut, explicand insa ca transpiratia lui este toxica si ca fiind o afectiune medicala nu are cum sa lupte cu ea.

Pana si Catalin Botezatu a dezgropat subtil securea razboiului, indreptand-o insa impotriva Burlacitei, ajungand la concluzia trista ca roscata este o femeie imposibila. Designerul considera ca barbatul potrivit pentr Burlacita nu s-a nascut si asta pentru ca Bianca Dragusanu isi doreste un barbat cu mai multe personalitati.

Alaturi de Adrian, instructorul de fitness, Burlacita a experimentat cea mai frumoasa intalnire privata a episodului, mai ales ca totul s-a desfasurat in decorul adorat de orice femeie: in bazar. Pretendentul i-a povestit Burlacitei un vis umed, dar nu a reusit sa o convinga de dragostea lui decat in momentul in care a cerut-o de nevasta.

Cea mai neplacuta surpriza romantica a venit din partea lui Claudiu care a reusit sa transforme un private intr-un cosmar. Burlacita s-a aratat neinduratoare, i-a facut reprosuri ca a venit cu lectia invatata si ca in realitate nu este pregatit sa ii ofere ceea ce are ea nevoie.

Tanarul a recunoscut ca nu are experienta cu femeile, dar i-a cerut a doua zi Burlacitei o noua sansa, a treia, cu toate ca raspunsul acesteia i s-a parut sfidator.

La final, a primit sansa ceruta, in schimb Bogdan si Andrei Chifu si-au ratat propriile sanse la inima Burlacitei. Cei doi au fost eliminati deodata. Bogdan a incercat sa isi salveze orgoliul si desi arata socat, a marturisit ca a venit pur si simplu pentru a se distra in cadrul show-ului.

Andrei Chifu in schimb a varsat cateva lacrimi amare si sincere, plangandu-se ca tocmai inocenta si modul in care si-a deschis sufletul au fost gresit interpretate.

Ultimele știri