George Tãnase, al treilea finalist “iUmor”, decis de cãtre telespectatori!

 

 Spectacol extraordinar pe scena „iUmor”, în cel de-al treilea episod al emisiunii, difuzat duminicã la Antena 1.

Telespectatorii au savurat momentele pline de umor jurizate de cei trei membri ai juriului, Delia, Mihai şi Cheloo, „iUmor” impunându-se ca lider de audienţã pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8,6 puncte de rating și 22,5% cotă de piață. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de aproape 2.000.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.49.

În urma voturilor exprimate în cadrul aplicaţiei „iUmor”, telespectatorii au decis cã cel de-al treilea finalist al emisiunii, care va merge direct în marea finalã a show-ului este George Tãnase, concurentul care a primit ropote de aplauze cu un numãr extraordinar de actorie, bazat pe imitaţie. George nu a mai aşteptat pãrerea juriului, aşa cã spre finalul reprezentaţiei sale, muzica s-a oprit şi s-au auzit urmãtoarele cuvinte: „Mi-ai plãcut enorm” (Mihai Bendeac), „Rãspunsul meu e <<DA>> (Delia) şi „Te iubesc!” (Cheloo), modul în care el şi-a închipuit jurizarea.

Concurentul şi-a continuat gluma, mãrturisindu-i lui Cheloo: „Sper cã nu mã iubeşti!”, iar rapperul a intrat imediat în joc: „Da’ pot sã te bat!”. Le-a povestit juraţilor cã a absolvit studii superioare de management, pentru cã, din cauza unor motive de sãnãtate la momentul respectiv, nu a putut alege actoria. „Empatizez cu victima. Şi eu am început un amãrât de liceu de picturã şi am terminat cu succes matematicã-fizicã. Nu ştie nimeni!”, a povestit Cheloo.

„Când ai început, mi-a fost teamã cã te vei lansa într-un soi de imitaţie dupã imitaţie dupã imitaţie, ba chiar am crezut cã mã vei imita pe mine imitând anumite personaje. Dar te-ai oprit la timp!”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac. George a primit trei de „Da” din partea juraţilor, astfel cã momentul lui a mers direct în aplicaţia „iUmor”, iar de aici, telespectatorii l-au trimis direct în marea finalã a show-ului.

Duminica viitoare, de la 20:00, o nouã serie de concurenţi îşi testeazã umorul în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1. „iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţã de tot ce s-a vãzut pânã acum în materie de jurazare, astfel cã acei concurenţi care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au ocazia sã fie votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finalã a emisiunii „iUmor”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI