Antena Căutare

Neli Condeescu tună și fulgeră înainte de duel: ”A fost ocazia perfectă ca să aibă argumentele pe care le-au avut!” De ce e dezamăgită concurenta

Jocul de eliminare a venit cu emoții mari pentru Neli Condeescu, însă concurenta a încercat să rămână încrezătoare în forțele ei. 

Jocul de eliminare a venit cu emoții mari pentru Neli Condeescu, însă concurenta a încercat să rămână încrezătoare în forțele ei.

Astfel, înainte de duelul cu Ioana Șulea, concurenta s-a arătat extrem de sigură pe abilitățile ei.

”Nu este o surpriză că mă duelez cu Ioana, nu au adus argumente, dar tare aș fi fost curioasă dacă mi-aș fi revenit și aș fi terminat singură proba. A fost ocazia să aibă argumentele pe care le-au avut.”, a povestit Neli înainte de joc.

De cealaltă parte, Ioana susține că Neli este puternică și că va fi un adversar bun: ”Vreau să rămân în competiție. Neli va fi un adversar bun, dar nu atât de bun pe cât ar fi fost un băiat. Nu mi-e frică de ce se poate întâmpla.”, a mărturisit Ioana.

Nely Condeescu, din „Ultimul Trib”: „Ori pierd duelul, ori câștig concursul!”... Momente de tensiune la ”Ultimul Trib”! Ioana și Neli, la duel! Băieții au spus cineva va ieși învingătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x