Antena Căutare

Andrei Ciobanu a primit dezlegare de la Cheloo. Si merge mai departe

Un nou motanas la X Factor. Miau-miauuu. Arata cam bine! Repede, repede ca nu pierdem vremea: Andrei Ciobanu, 22 de ani, din orasul lui Moni Gabor, adica Bacau, in caz ca ati uitat

Un nou motanas la X Factor. Miau-miauuu. Arata cam bine! Repede, repede ca nu pierdem vremea: Andrei Ciobanu, 22 de ani, din orasul lui Moni Gabor, adica Bacau, in caz ca ati uitat.

Canta la biserica impreuna cu mama lui, iar Delia intra imediat in "hora": "Ai o mina papala", spune jurata. Sa trecem la fapte, ca prea multa vorbarie strica! Asadar, primeste dezlegare de la Cheloo si incepe...  Andrea Bocelli- Because we believe. Da, da, daaa! Este fix ce trebuie!  Toata sala se ridica si aplauda. Delia se minuneaza!

Piesa este incheiata cu aceeasi lejeritate cu care a fost inceputa. "Concursul nostru e facut pentru oameni ca tine", ii spune, din nou, jurata, ai carei ochi albastri au devenit, intr-o secunda tulburi de emotie.

Si mama concurentului izbucneste in lacrimi. Bittman completeaza: "Competitia asta iti vine manusa". Si Cheloo e de acord.

Urmeaza disputa pentru echipa. Dar Delia ii recomanda: "Spune o rugaciune". Si pleaca... spre etapa urmatoare.

In pauze, jurata Delia asigura "entertainment"-ul: Shine bright like a diamooond!... Adrian Cristian ar da un inel. Si noi orice, doar sa taca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x