Antena Căutare

Andrei Leonte canta povestea X Factor

In toiul cautarilor urmatorului super star al Romaniei, Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, canta povestea show-ului care l-a transformat dintr-un om obisnuit intr-o celebritate. Andrei lanseaza imnul X Factor inspirat din propria poveste a succesului. Ideea i-a apartinut chiar lui Andrei Leonte, autorul versurilor, iar muzica a fost compusa de Adrian Sina.

"Ca orice fenomen care schimba vieti, m-am gandit ca si X Factor are nevoie de un imn. Este o oportunitate cu care te intalnesti o data in viata si, prima generatie stie asta, ai sansa sa faci parte dintr-un proiect mare, care poate nu ar fi fost la fel fara tine, la fel cum nici tu nu ai fi putut evolua fara el. Am incercat sa surprind asta, sa scriu despre cum iti schimba viata, despre ce se intampla in "transee" si ce simti inainte sa intri pe scena sau sub lumina reflectoarelor. Am incercat sa scriu despre cum iti bate inima cand incepi sa canti stiind ca nu ai cum sa mai incerci o data, despre gandul ca poate, in sfarsit ii vei face mandri pe cei dragi, si ca, poate, daca n-o dai in bara in urmatoarele 2-3 minute, si se schimba viata!" , a povestit Andrei Leonte despre imnul X Factor.

Asculta aici imnul XFactor

VERSURI: Andrei Leonte

MUZICA: Adrian Sina

PODUCTIE: Sisterhoodlive Records

Imnul X Factor a fost lansat chiar inainte ca noua generatie de juriu X Factor sa ajunga la Iasi, orasul din care provine Andrei Leonte. Luni si marti, Delia, Cheloo si Dan Bittman se vor afla la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi incercand sa gaseasca factorul X in Moldova. Iesenii pot veni in public la auditiile cu juriu, pe 30 si 31 iulie de la ora 10.00 si de la ora 15.00.

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.xfactor.a1.ro si pe http://www.facebook.com/xfactor.romania.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Delia luata la dans de Dan Bittman... Dani, de la nunta fratelui direct la auditiile X Factor de la Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x