Antena Căutare

Așteptarea a luat sfârșit! Cine sunt concurenții care intră în galele live ”X Factor”

Seară incendiară la ”X Factor”! După o etapă de Bootcamp plină de emoții și răsturnări de situație, concurenții au trecut din nou prin sita fină a celor patru jurați ”X Factor”, în proba duelurilor. Doar jumătate dintre aceștia au trecut mai departe și vor intra în gala de pe 15 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Seară incendiară la ”X Factor”! După o etapă de Bootcamp plină de emoții și răsturnări de situație, concurenții au trecut din nou prin sita fină a celor patru jurați X Factor, în proba duelurilor. Doar jumătate dintre aceștia au trecut mai departe și vor intra în gala de pe 15 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ștefan Bănică a deschis seara emoțiilor cu patru concurenți speciali și foarte diferiți. Primul duel al serii a fost între Alin Buruiană și Salvatore Pierluca. ”Mi-aș fi dorit să mă duelez cu oricare alt concurent în afară de Pierluca”, a mărturisit Alin înainte de a intra pe scenă.

Ambii băieți au încercat să își iasă din zona de confort pentru a-și impresiona mentorul, iar rezultatele i-au uluit pe toți cei patru jurați! ”Pierluca, tu nu ai avut legătură cu Sam Smith, ci spre final te-ai dus pe o zonă rock, registrul tău vocal este fantastic! Alin este o apariție cu totul specială într-un astfel de concurs, din punct de vedere muzical, dacă aș sta să jurizez doar acest lucru, mi-e foarte greu să aleg între voi, sunteți la un nivel foarte ridicat”, i-a lăudat Ștefan Bănică, apoi și-a rezervat dreptul de a-i asculta și pe ceilalți doi concurenți ai săi înainte de a alege dintre cei patru.

”Cred că fiecare jurat are un posibil câștigător X Factor”, a mai spus Ștefan Bănică, înainte ca Anton Banaghan și Haralambie Lefter să intre la duel.

Pentru Anton, încă din prima clipă, emoțiile de la X Factor au fost dublate de trăirile determinate de întoarcerea în România, țara în care a fost abandonat la naștere. Mama sa, care l-a văzut la televizor la audiții și a venit în sală la Bootcamp, l-a cunoscut cu ajutorul echipei ”X Factor”. Mentorul său, Ștefan Bănică, a fost alături de el și l-a încurajat să se bucure de tot ceea ce i se întâmplă, atât pe scenă, cât și în viața sa personală.

”Nu sunt pregătit să plec, pentru că sunt fericit! Simt că sunt într-o bulă de săpun și mi-e teamă că o să se spargă! Am nevoie să trec de dueluri, chiar mai mult decât Haralambie. Simt că acesta e anul meu și voi lupta”, a povestit Anton.

Prestația lor l-a ajutat pe Ștefan Bănică să ia o decizie. ”Anton, timbrul tău este unic, aceasta este cartea de vizită. Haralambie, tu ai ales o piesă de la Mariah Carey, care pe alocuri nu ți s-a potrivit, ai mai avut niște momente în care ai falsat puțin, lucru deloc de neglijat de mine în această etapă. Primul care merge mai departe este Anton”, a spus mai întâi Ștefan, mărind tensiunea pentru ceilalți trei tineri. ”Cel care cred că are șanse reale din punct de vedere artistic să câștige X Factor este Pierluca”, a anunțat Ștefan și cel de-al doilea concurent al său alături de care va merge în gale.

Nici pentru Delia alegerea nu s-a dovedit a fi una ușoară. Jurata ”X Factor” a decis să meargă mai departe după Bootcamp cu Alina Mocanu, Ioana Mîrți, Teodora Sava și Francesca Nicolescu.

Primul duel s-a ținut între Ioana și Francesca, două voci foarte bune dintr-o echipă puternică. ”Ați cântat mai relaxate azi, ca și când nu arde nimic. Ioana are în plus o voce foarte curată. Francesca nu a avut însă una dintre zilele acelea extraordinare”, a declarat Delia, care a amânat și ea decizia, pentru a le asculta mai întâi și pe Teodora Sava și Alina Mocanu, profitând de faptul că regulamentul îi permite să aleagă doi dintre toți cei patru concurenți, nu neapărat unul dintre cei doi dueliști.

Iar intuiția sa s-a dovedit a fi foarte bună! Momentele puse în scenă de Teodora și Alina le-a făcut pe cele două să iasă din mulțime. Cu toate acestea, convinsă că nu are nici o șansă în fața Teodorei, Alina a intrat la duel foarte demoralizată, mai ales după ce în Bootcamp a fost inițial eliminată și doar o schimbare de decizie a Deliei a făcut ca ea să reintre în competiție.

”Ce s-a întâmplat în această seară, din punctul meu de vedere, a fost spectacol!”, a spus Delia, care a ales să meargă mai departe cu Teodora Sava și Alina Mocanu. ”Cred că bătălia va fi între grupa mea și cea a lui Horia. Mi-ar plăcea ca la finală să îi avem pe Teodora și pe Jeremy – un copil și un profesor!”, a încheiat jurata ”X Factor”.

Carla’s Dreams, juratul care a câștigat sezonul al șaselea, a avut de ales vineri seara dintre patru trupe complet diferite: Ad Libitum, Flashback, 18.27 și Dream Girls.

Băieții de la 18.27 au deschis duelul cu fetele de la Dream Girls, iar momentele lor, însoțite de coregrafie, deși ambele grupuri au fost formate de Carla’s Dreams pentru intrarea în Bootcamp, i-au uluit pe Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

În acest timp, Carla’s Dreams a apreciat efortul depus de fete într-un timp atât de scurt, în timp ce pentru băieți a mărturisit că s-a gândit și la faptul că nu va dispune de suficient timp pentru a lucra cu ei și de a-i aduce în punctul în care aceștia ar putea deveni câștigătorii acestui sezon.

”Eu mi-am ales duelurile pentru a-I motiva pe ei și pentru a scoate maximum din ei”, a explicat Carla’s Dreams înainte ca pe scenă să intre Ad Libitum și Flashback.

Iar provocarea a avut rezultate remarcabile! Băieții de la Flashback au ales să folosească ritmul unei melodii de la Linkin Park, însă versurile au fost scrise de Ștefan Condrea și Danil Murzac ca un tribute adus lui Chester Bennington, solistul care s-a sinucis în luna iulie a acestui an. Iar acest lucru nu a făcut decât să îl pună și mai mult în dificultate pe Carla’s Dreams.

Voi merge mai departe cu Ad Libitum și Flashback. Aș vrea să aplaud eforturile făcute de băieții aceștia tineri care s-au străduit foarte mult și au ajuns la un nivel înalt. Avem trei fete care solo puteau fi în gale, dar ca și grup nu au reușit să ajungă. Nu puteam să nu aleg Ad Libitum, iar Flashback… pe ei dacă nu îi aveam îmi tăiam o mână”, a glumit Carla’s Dreams.

Cei patru membri ai grupei lui Horia Brenciu care au trecut de Bootcamp au intrat vineri seara la duel. Vlad Gliga și-a măsurat forțele cu Jeremy Ragsdale, în timp ce Katerina Biehu s-a duelat cu Alexandra Crăiescu.

Katerina și Alexandra au devenit apropiate în timpul Bootcamp-ului și au ajuns chiar să se încurajeze una pe cealaltă pentru seara duelurilor. ”M-am pregătit mulți ani, am făcut multe sacrificii ca să ajung până în momentul acesta și îmi doresc foarte tare să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a mărturisit Alexandra.

Comparate cu Sia și, respectiv, cu Celine Dion, cele două au fost lăudate de toți jurații. ”Alexandra e clar mai experimentată decât Katia, dar Katia după ce a terminat piesa s-a trezit! Ceea ce e foarte important”, a remarcat Carla’s Dreams transformarea concurentei din Odessa.

De aceeași părere a fost și Horia Brenciu, care a remarcat însă și că Alexandra a avut un debut în forță în piesă. Juratul a vrut apoi să asculte și cei doi băieți din grupa sa, pentru a putea lua o decizie. ”Cea mai mare surpriză a echipei mele a constituit-o Vlad Gliga”, a remarcat Horia Brenciu, având în vedere că Vlad a intrat la duel fără prea multă pregătire, după ce un alt concurent nu a mai putut participa. Totodată, jurații au remarcat în privința lui Jeremy că deși acesta este o apariție remarcabilă, așteptările legate de el sunt mereu mari. ”Gândește-te ce se va întâmpla când Jeremy nu va mai surprinde”, a punctat Ștefan Bănică.

Prestațiile celor doi l-au determinat pe Horia Brenciu să meargă cu Jeremy mai departe, iar lui i se va alătura în echipă Katerina Biehu. ”Katia a fost memorabilă, am simțit că pot lucra cu ea mai departe! Alexandra își alege piesele ca prima parte să fie de acomodare, apoi alege o acută, devine predictibilă. Îi am acum lângă mine pe cei mai buni din echipa mea”, și-a motivat Horia Brenciu alegerea sa.

După dueluri, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams au ales fiecare doar doi dintre cei patru concurenți care au trecut de Bootcamp, astfel că doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare.

Astfel, Anton Banaghan, Salvatore Pierluca, Jeremy Ragsdale, Katerina Biehu, Teodora Sava, Alina Mocanu, Flashback și Ad Libitum vor continua pregătirile pentru gala de pe 15 decembrie.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor din audiții. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa galelor următorul clasat.

Spectacolul ”X Factor” continuă cu cea de-a doua gală live duminică, 17 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să își aleagă preferații și să îi voteze pentru a-i ajuta să se califice în MAREA FINALĂ de pe 22 decembrie.

Aceştia sunt CEI OPT concurenţi care intră în Galele Live! Talent, voci puternice şi mult curaj. Ce au ales juraţii X Fa... Teodora Sava, discipola Deliei în galele "X Factor": "Nu rezist o zi fără să cânt ceva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x