Antena Căutare

Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit! Show-ul de la Antena 1 pe primul loc si aseara

X Factor a fost si aseara lider detasat de audienta in randul tuturor targeturilor relevante. Antena 1 a ocupat prima pozitie in clasamentul posturilor de televiziune, fiind urmata de Kanal D si Pro Tv. Concurentii X Factor intra de saptamana viitoare in bootcamp, iar telespectatorii au putut urmari duminica si luni ultimele doua editii X Factor inregistrate la auditii. Inca de la lansarea celui de-al doilea sezon, pe 23 septembrie, show-ul de la Antena 1 s-a impus ca lider autoritar de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public.

Auditiile X Factor – lider de audienta de la inceput la sfarsit! Show-ul de la Antena 1 pe primul loc si aseara
Profesionistii X Factor: Delia, Dan Bittman si Cheloo

Editia de aseara X Factor nu a fost lipsita de peripetii. Dupa ce duminica, Cheloo a ales sa paraseasca sala cand un concurent a dorit sa cante manele, ieri, un alt concurent a reusit sa il scoata din sarite pe juratul X Factor, dar si pe colegii lui. Deloc impacat cu verdictul primit, concurentul a trecut de la rugaminti la insulte si, in ciuda eforturilor juratilor de a-i multumi pentru prezenta si a-i spune ca timpul alocat prestatiei lui a expirat, concurentul a refuzat sa paraseasca scena. La un moment dat, iritat, Cheloo s-a ridicat de pe scaun, iar baiatul din Iasi a devenit si mai agitat, fugind apoi cu lavaliera, fara a mai sta de vorba cu cineva din echipa. Razvan Simion a fost unul din cei care au incercat sa il prinda, insa a sfarsit prin a veni inapoi in culise cu pantalonii sfasiati.

Vezi concurentul care a vrut sa arunce sala in aer. La propriu! AICI!

In minutul de aur, 21.24, 1.352.000 de telespectatori din mediul urban urmareau Antena 1, un numar de aproape trei ori mai mare decat al acelora care, la aceeasi ora, priveau programul difuzat de PRO TV.

De saptamana viitoare, conucrentii intra in Bootcamp. Astfel, duminica si lunea viitoare, telespectatorii vor avea din nou X Factor la puterea a doua si vor afla care dintre cei aproape 200 de concurenti selectati de juriu in toata tara vor ramane in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

Duminica viitoare, la X Factor: concurentii intra in BOOTCAMP, unde nu e loc de greseli!... Cristi - Alors on dance sau Mihai - Ricky Martin? Cine danseaza mai bine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x