Antena Căutare

„Cânți ca un SUPERSTAR!” „Fata cu pianul” A AJUNS la sufletul TUTUROR!

Diana, Diana, Diana... se vrea cântăreață de jazz. Cântă de când se știe ea, adică de la vreo 3 ani, a crescut în fața pianului, încurajată de tatăl ei, în Gura Humorului. Știe să cânte. Bine. De. Tot.

Diana, Diana, Diana... se vrea cântăreață de jazz. Cântă de când se știe ea, adică de la vreo 3 ani, a crescut în fața pianului, încurajată de tatăl ei, în Gura Humorului. Știe să cânte. Bine. De. Tot.

Are pe cine să moștenească - bunicul a fost acordeonist, „cel mai bun din Vrancea”. Tatăl, cel care a crescut-o după divorțul de mama sa, a dus-o la toate concursurile. A știut că are un diamant neșlefuit acasă și a pregătit-o toată viața pentru momentul când avea să strălucească în fața lumii întregi. Nu a fost zi în care să nu o susțină din backstage:

„Când o văd pe scenă îmi tremură genunchii. Îi știu piesele pe de rost!”. Așa tată merită nota 10 și toate da-urile din lume. Dar Diana Căldăraru? Ce verdict merită ea?

De la primele note muzicale luate, publicul și jurații îți dau seama că au de-a face cu un talent înnăscut. Sigură pe sine, Daian trăiește melodia lui John Legend din toată inima. Pe Ștefan Bănică îl transportă într-o lume a iubirii cu fiecare vers, iar Delia fredonează o dată cu ea melodia.

Spectatorii au lacrimi în ochi. „Incredibil! Câți ani ai spus că ai? Doamne!”, exclamă Delia cum se termină melodia.

Ștefan Bănică pare vrăjit: „Fată, m-ai emoționat! Mi-ai adus aminte de ce sunt la X Factor! BRAVO!”. Doi DA par asigurați.. mai ales că jurata noastră pune punctul pe „i”: „ Cânți ca un superstar! Ai tehnică vocală bună, emisie... ești perfectă!”

Ce mai e de spus? Cu al treilea DA de la Horia Brenciu, Diana trece mai departe!

Amir Arafat i-a furat inima Deliei! A făcut-o să se descalţe şi să danseze alături de el! "Îmi vine să-l iau acasă&... Maria Mocioiu, concurenta de 77 de ani care a lăsat publicul cu gura căscată! "Fac ravagii când apar"! Şi chia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x