Antena Căutare

Cheloo si-a dus concurentii la Doftana!

Pentru vizita la casa mentorului, Cheloo si-a "parcat" invataceii pe Valea Doftanei. Pentru o mana de ajutor in plus si o ureche muzicala "profi", l-a rugat pe Bitza sa treaca pe la el. Pardon, pe la ei!

Cheloo si-a dus concurentii la Doftana! Galerie
Concurentii vin sa il intalneasca pe Cheloo si invitatul-surpriza

Pentru aceasta faza, Cheloo si-a luat "copiii" si a plecat cu ei la Doftana, de acolo, de unde ziceau ei, se scapa extrem de greu viu! "Mick Jagger", Ionut, Dragos - fermierul, profa de dans, Robbie Williams, doamna agent...Toti au declarat ca-l iubesc pentru ca e...scurt si la obiect.

"Sa-lut!", asa i-a intampinat gazda. Apoi, le-a dat curaj. "Multora dintre voi v-am dat nu, pe unii nu i-am dorit aici! Asta e , sfarsitul carierei voastre e mult mai aproape, inainte de a incepe!" Nici nu stiai daca sa o iei in serios sau e doar o gluma. Apoi, Cheloo a coborat de la balconul din Olimp printre muritori, pentru a-l prezenta pe Bitza. "Impreuna ne vom asigura ca numai cei mai buni vor merge mai departe. Sunteti opt! Patru dintre voi vor pleca acasa, patru vor merge mai departe, in Gale!"

Gata cu vorba lunga. S-au facut prezentarile, s-au inspectat imprejurimile superbe, la treaba!

In timpul vizitei la casele juratilor, o concurenta si-a facut colegul de trupa sa planga!... Natalia: Dovada vie ca Politia Romana nu angajeaza pe pile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x