Antena Căutare

Delia își motivează fanii să slăbească. Așa se topesc kilogramele! Unu, doi, trei șiiii, în cor: "Cine m-a făcut om mareeeee!"

Arată ca trasă prin inel, deşi, pentru acest aspect, nu s-a stresat niciodată prea tare. Delia a ajuns sursa de inspiraţie pentru domni, doamne şi domnişoara, în sala de sport.

Arată ca trasă prin inel, deşi, pentru acest aspect, nu s-a stresat niciodată prea tare. Delia a ajuns sursa de inspiraţie pentru domni, doamne şi domnişoara, în sala de sport.

Piesele juratei de la "X Factor" devin sursa de motivaţie în lupta cu kilogramele. Cum se poate? Simplu. Un grup de tineri, puşi pe treabă bine, au decis că antrenamentul de Cycling ar avea un efect şi mai puternic dacă, în cursa lor nebună, ar fredona melodia "Cine m-a făcut om mare". Și să te ții!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antrenorul trebuie să fie tare mândru de o aşa orchestră. Suntem curosi dacă momentul i-a ajutat să ardă mai multe calorii. Doar au depus mai mult efort. Delia, ce zici, te bagi?

Prințesa de Aur, concurentă de temut la "X Factor". A lăsat juriul mască și acum face parte din echipa lui Hor... Carla's Dreams, aşa cum nu l-a mai văzut nimeni. Solistul trupei s-a emoţionat până la lacrimi la un concert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x