Antena Căutare

Dezvăluiri din culisele X Factor. Ce fac Delia, Răzvan și Dani în cabina lor, ÎMPREUNĂ?

Simpaticii Răzvan și Dani nu ne fac doar edițiile X Factor mai frumoase, ci ne bucură și diminețile, în fiecare zi, la Neatza. Cu ajutorul colegului Cătălin Oprișan, cei doi au dezvăluit un secret din culisele show-ului de talente

Simpaticii Răzvan și Dani nu ne fac doar edițiile X Factor mai frumoase, ci ne bucură și diminețile, în fiecare zi, la Neatza. Cu ajutorul colegului Cătălin Oprișan, cei doi au dezvăluit un secret din culisele show-ului de talente.

În stilul caracteristic, Răzvan a povestit cum Delia, jurata fashionistă, le-a cerut ajutorul pentru a putea încălța o pereche de cizme lungi, astfel încât să nu se agațe dresurile.

Așa cum spune o vorbă din bătrâni, "Mama împunge și eu trag", cei doi amfitrioni au descris procesul de încheiere a cizmelor într-un mod extrem de hazliu, la care a luat parte chiar și soțul artistei.

Bogdan din Trupa Maxim se iubește cu o tânără superbă! Uite în ce ipostază s-au filmat cei doi îndrăgostiți!... Horia Brenciu şi Andreea, fata lui cea mare, într-o fotografie de pus în ramă! Are cu ce să se mândrească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x