Antena Căutare

"Diva" Alin a incercat sa pacaleasca juriul. N-a putut

La auditii, dar mai ales in prima zi de Bootcamp, Alin a fost rugat sa schimbe...stilul. N-a reusit. A mers tot pe arii, dar juriul n-a mai avut incredere in el

"Diva" Alin a incercat sa pacaleasca juriul. N-a putut
Alin a atacat o arie. Dar stilul sau n-a mai fost pe placul juratilor

Alin e baiatul cu voce de diva. Cel care ne-a uimit la auditii, cel care a ridicat sala in picioare. Atunci, pentru prima data, juratii l-au intrebat daca poate canta si altceva. "DA", a spus el si tot "DA", dar trei, a primit! A ajuns in Bootcamp, tabara de pregatire. A "scartait" putin. Putin mai mult. In sensul ca a nu s-a putut adapta.

Dar juriul i-a mai dat o sansa. L-a intrebat, pentru a doua oara: "Poti schimba registrul?" Si cum juratii au primit, din nou, un raspuns afirmativ, i-au dat credit. "Sunt nervos. Suntem multe voci bune aici, e concurenta mare!", spunea, inainte de Bootcamp 2, Alin Rusu. A exersat cu doamna Crina Mardare, dar, din pacate, tot ceea ce stia el.

Cand a ajuns in fata lui Cheloo, a Deliei si a lui Dan Bittman, a dat drumul la...arie. Gata! Nu i-a mai mers! N-a cantat rau, Claudita chiar l-a imbratisat in culise si i-a spus ca s-a auzit bine, dar juriul era plictisit. "Ai promis ca incerci sa cinti si altceva, dar degeaba!", i-a reprosat Delia.

Fratia Blonzilor! Partea a IV-a... X Factor a condus si aseara clasamentul de audienta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x