Antena Căutare

"Ea e Măriuca!" Cum s-a pozat Horia Brenciu, juratul X Factor, de ziua fiicei sale. "Această imagine m-a făcut să plâng!"

Horia Brenciu, juratul X Factor are tot ce își poate dori! O carieră de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Horia Brenciu, juratul X Factor, are tot ce își poate dori! O carieră de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Nu e niciun secret faptul că nu poate trăi fără muzică, dar nici fără fetele lui. Asta este clar! Artistul a înmuiat inimile tuturor fanilor săi cu o imagine adorabilă, în care apare alături de fetița sa mijlocie, Maria, chiar de ziua de nume a acesteia.

"Această imagine m-a făcut să plâng de bucurie! Superb! Minunat!", a scris una dintre fanele artistului. Iar urările de "La mulți ani!" au tot curs pe pagina artistului.

Horia Brenciu va face show, așa cum ne-a obișnuit, în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Fiți pe fază!

L-ai văzut anul trecut la X Factor România în trupa Uptown! Acum, şi-a încercat norocul singur în Ucraina. Interpretarea... Nicoleta Nucă, fosta concurentă X Factor, are clip nou! Piesa "Amintiri", compusă de Carla's Dreams, se anunţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x