Antena Căutare

Impresionant! Un tanar fara adapost a facut furori la X Factor!

Talentul nu tine cont de sex, rasa sau situatie materiala.Talentul se simte, se transmite. Inseamna sacrificiu si sentimente. Iar daca la toate acestea se adauga si un public impresionat pana la lacrimi, artistul si-a facut datoria. Acesta este si cazul unui tanar care nu mai are o locuinta de sase ani de zile. Isi castiga hrana cantand la metrou sau pe strazile din Londra. Casa lui este... peste tot.

Robbie Hance, 26 de ani, a venit la auditiile X Factor pentru a da o sansa calitatilor sale artistice impresionante. A venit plin de curaj si optimism, iar rezultatele au fost pe masura prestatiei. Un public care a aplaudat minute in sir si un juriu exigent care a lasat garda jos, aplaudand alaturi de oamenii prezenti in sala. Tanarul a cantat "Coconut Skins", a lui Damien Rice, si s-a transpus intr-o alta lume, cu a sa chitara in mana.

Insa, de o saptamana, Robbie este de negasit. Producatorii spun ca daca nu va fi gasit curand, tanarul isi va pierde sansa de a participa la concurs. "Concursul asta este sansa vietii mele", spunea tanarul in urma cu cateva zile, citat de Mirror. "Am trait cu mama mea pana la varsta de 13 ani, insa de atunci strada este publicul meu"

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x