Antena Căutare

Adrenalină, nebunie, extaz, agonie: Dima, Ruxi Tomulesei și Quatro, ELIMINAȚI

Bună seara. Numărăm minutele, secundele până când prima GALĂ LIVE X Factor va trece de micul ecran și va intra în casele dumneavoastră.

.

Bună searaaa. Numărăm minutele, secundele și ne așezăm comod în fotolii. Mult a fost, puțin a rămas  până când prima GALĂ LIVE X Factor va trece de micul ecran și va intra în casele dumneavoastră.

Adrenalina a trecut de limită, concurenții sunt pregătiți să ofere cel mai tare show, iar juriul promite să fie nemilos.

Publicul s-a așezat cuminte pe scaune și ultimele pregătiri sunt puse la punct, aici, în platoul unde se va desfășura cel mai tare concurs de talent din România.ebt,

Geanina Ilieș, prezentatatoarea Observatorului, a avut deja o intervenție în principalul jurnal de știri, împreună cu juratul Dan Bittman. Emoția crește cu fiecare moment ce se scurge.

Se aud deja primele acorduri ale bandului, iar sala a început să aplaude. Publicul este frumos, tânăr, dornic să-și susțină favoriții.

S-au anunțat 12 minute. Tudor Toduț, concurent al sezonului trecut, a venit să-și susțină favoriții. "Sper ca toți să ne dea energie pozitivă, ce e mai bun din ei. Am fost și la repetiții și la canto, i-am văzut. Preferatul meu este Alex Mațaev pentru că suntem pe același tronson de rock, dar îl susțin și pe Bogdan Bratiș, că e sătmărean de-al meu".

Pe locuri, fiți gata, start!

Mădălina Lefter intră în scenă. Strălucește! E pe poziții și se aude în sală: TREI MINUTE. Va deschide show-ul. I se alătură Ruxi Tomulesei. Încep aplauzele. Concurenții sunt în partea dreaptă a scenei, îmbrăcați bineînțeles de GALĂ.

30 de secunde. Ne pregătim, da?

A început războiul la scenă deschisă! Recapitulare: Bittman- Under 20, Delia- peste 20 de ani, iar Cheloo asediază scena cu trupele.

Concurenții intră rând pe rând în scenă. Oana Muntean e super-sexy! Pink și-a intrat bine în rol. Florin Ristei are pantaloni roșii în carouri.Alex Mațaev e, declarat, bad-boy-ul X Factor de anul acesta. Iar Dima a cucerit audiența cu pantalonii săi de piele.

Răzvan și Dani intră și ei în scenă. Sacourile le vin perfect, fac prezentările și spun regulile. Anul acesta, vom avea trei eliminați.

Și în flăcări și lumini... juriul!

Și primul concurent, prezentat de Delia, Dumitru Botnaru! E mai mult decât sexy și o să-l vedeți în 20 de secunde. Cămașă descheiată, zâmbet angelic și mișcări mai mult decât senzuale. Un adevărat Ricky Martin, variantă româneascăăă. Priviși și vă uimiți că asta facem și noi!!! Da, da da! Trăiește viața nebună, cu bretele și pantaloni de piele. Bittman zâmbește. Cheloo e mut, iar Delia îl soarbe din priviri. Avem show, nu glumă! Delia îl apreciază, cere apluze furtunoase.

Și urmează Oana Muntean. S-a schimbat mult, dar e prea bine! I se pregătește decorul. E îmbrăcată în negru, contrast cu părul său negru. Are emoții mari, dar zâmbește și publicul o aplaudă. Merge pe mâna Rihannei. Vocea ei inundă toată sala, pielea e de găină, iar audiența e uimită. Se poate și mai bine de atât? Vom vedea în această seară, ne așteaptă surprize mari.

Momentul ei se încheie. Primul care o apreciază e Bittman. Îi recunoaște evoluția. Delia îi spune: "Foarte bine, un moment puternic. Felicitări, sunt mândră de tine".

Publicitate, să ne pregătim pentru "Ea este DANA"

E pauză.Se rearanjează decorurile, machiajul e refăcut. Florin Ristei stă numai cu microfonul în mână, iar ceilalți concurenți parcă nu au stare. E forfotă și ne pregătim să începem o nouă rundă LIVE!

Zâmbet, entuziasm și aplauzeee! Răzvan și Dani fac glume cu publicul.Cinci, patru, trei, doi, unu... intrăm. Delia vorbește de Florin Ristei. Așteptat de o țară întreagă. Pășește degajat. E pregătit. Face ce știe cel mai bine: zâmbește și se uită la prezentarea cu el. Se aude: ea este Danaaa. Se apropie momentul și se mișcă continuu. Dar tot cu zâmbetul pe buze. Și începe. Domnișoarele din public îl privesc cu extrem de multă atenție. Îi vin pantalonii într-un fel. Are atitudine. Delia ridică mâinile, în semn de susținere. Aplaudă toată sala. Fetele îi acordă toată atenția, mișcă din umeri pe muzică și îi zâmbesc, doar, doar o remarca vreuna. Cheloo îi apreciază controlul sau autocontrolul. Delia exclamă: "Ești wow!". Da, este și noi putem confirma.

Acum, Alex Mațaev. E mult prea liniștit. O sprânceană ridicată, așa cum ne-a obișnuit. În sală, cuplurile se sărută atunci când se uită la el. O fi vreun semn? Și-a luat o poziție lejeră, pare îngândurat, dar noi știm că el își intră bine în rol. Și abia așteptăm să-l auzim cântând. Că e bun. E foarte bun. Își aranjează fularul și atențieee! Shontelle, James Arthur- Impossible. Se aude eprea binee. Publicul strigăăă. E prea tare. Să vedem dacă o să ridice lumea în picioare. E primul concurent care e aplaudat continuu. Jocuri de lumini, flăcări, fum, o neliniște totală. Iar el, clar, dă tot ce poate. Omul e bun de tot. Încheie în stil mare. Și în sală se strigă: "Bravo Alex!" Și pauză. Alex e încordat. Mișcă din microfon, dar imediat intră în direct. Mațaev rămâne nemișcat pe scenă. Nimeni nu scoate un sunet. Are emoții, însă încearcă să le ascundă pe cât poate de bine." Ai fost senzațional", îi spune Delia.

Și ultimul concurent al Delia: Paolo Lagana. Va avea o super coregrafie. E tolănit. Oare ce ne pregătește? Câți oameni sunt în jurul lui...Cântă de jos și e tras de cei din balet. Un moment bine pregătit și Lady Laga- Paparazzi. Nici nu se putea o alegere mai bună. Și ținută, atitudine: tocuri, fustă, sacoul de catifea. Bittman îl întreabă de ținută, el își arată colanții. Cheloo speră ca țara să-l trimită acasă. El își arată costumul, iar Delia îl încurajează pentru că face show. 

Pauză din nou. Bittman vorbește cu publicul, Delia schimbă câteva cuvinte cu Dani, iar Cheloo nu se clintește de pe scaun. Cei din public schimbă păreri. "Este extraordinar ce se întâmplă aici. Mațaev a fost cel mai bun până acum", spune o domnișoară cu zâmbet larg.

Două fetițe au venit la Bittman. Oare ce vor? Descoperim: autografe. Și are tot timpul. Mai sunt două minute. Delia se așează în scenă cu toți cei cinci concurenți ai săi. În stânga, e galeria Oanei Muntean.

Un nou rând de aplauze. Delia e înconjurată de Mațaev, Dima, Oana Muntean și Paolo Lagana. Și START VOT!!!

Paraziții... Și scena e "ruptă în două". Publicul, în extaz

A venit și unul dintre momentele mult așteptate: super recitalul Paraziții: Din colțul blocului. Toată lumea e cu mâinile pe sus. Dani e pus pe glume: cum ar arăta membrii trupei pe scaunul juraților. Ar fi o idee...

Ristei, primul salvat. Alex, următorul. Paolo, al treilea

Răzvan și Dani sunt pe poziții. Spectacol, din nou. La puterea X! Și STOP VOT!!! O spune Dani. Și ca să înțelegem și noi "zarurile au fost aruncate" pentru concurenții Deliei. Ce se întâmplă, acum vedem! Este un munte de emoție. Cei cinci "copii" ai Deliei își trăiesc povestea și așteaptă un verdict parcă prea dur.  Florin Ristei imortalizează momentul. Face o poză cu jurata și Oana Muntean. Deliei îi place. Paolo vine și el. 

Mațaev bate agitat dintr-un picior și din mâini. Dima doar zâmbește. Delia face un pas în față. Și așteptăm. Secundele sunt o povară prea grea pentru cei cinci. Florin Ristei e singurul degajat. Ca de obicei. El face poze, se uită la ele. Probabil a citit viitorul în stele.

Este o tensiune greu de exprimat. Publicul se foiește, fiecare susține pe cineva. Mai sunt doar 20 de secunde și se va rupe legământul tăcerii. Sau al votului. Primul concurent salvat, liniștit pentru o săptămână: Florin Ristei. Se aude din sală: "Și Alex Mațaev". Așa și este! Ultimul salvat, Paolo Lagana.

Acum, Delia trebuie să aleagă între Dima și Oana Muntean. Are lacrimi în ochi. Pink a noastră plânge. Cei doi concurenți se iau în brațe. Și începe duelul. Primul e Dima. Lângă, Răzva și Dani o încurajează pe Oana. E desculță și foarte afectată. Bea apă și se pregătește să facă intre și ea în joc. "Fii tare, Oana", se aud susținătorii Oanei. Și se ridică în picioare să o încurajeze în timp ce cântă. O bușește plânsul. Emoțiile au doborât-o. Încearcă se se aude. Dar îi e prea greu. Din păcate, nu-și poate stăpâni lacrimile.

Delia e pusă în fața faptului împlinit. Trebuie să aleagă și anunță deja că va dura ceva timp.Răzvan îi cere o decizie. Toată lumea din sală de uită la ea. Și așteaptă. Și rămâne... Oana Muntean. "Am scăpat", respiră ușurați cei din gașca Oanei.

Vin în scenă și ceilalți concurenți. Dima e încurajat. Dar el își păstrează zâmbetul de latin-lover. Și pleacă acasă.

Under 20. De la Bittman putere!

Prima concurentă, Ana Maria Mihăieș, intră în scenă. Look specific vârstei, îmbrăcată colorat. Baletul, la fel. Are o voce puternică pentru 14 ani. "Memories" se aude bine de tot! Cei din primele rânduri comentează. Parcă n-ar vrea să iasă din scenă pentru că se simte ca "peștele în tigaie, pardon în apă".

E din nou pauză. Se schimbă mai ceva ca-n operele lui Caragiale. Normal, unii sunt mulțumiți, alții nu. "Îl voiam pe Dumitru în concurs. A cântat dumnezeiește și a făcut și spectacol", spune, tristă, o domnișoară din rândul al doilea.

Dar revenim la vedete. Sau viitoare vedete. Ruxandra Tomulesei. Se așează fix în mijlocul scenei și e gata să arate că și ea are mult factor X în vene. Se mișcă degajat. Sau își face curaj. Moldoveanca trebuie să dea tot ce poate. Gura i se rotunjește la fiecare sunet scos. Trăiește fiecare moment. Iar lumea e impresionată. După ce își termină interpretarea, aproape că nu mai are voce.

Următorul concurent e Bogdan Bratiș. Sătmărean. Bittman merge pe mâna lui. Vă dăm pontul: o să cânte și la pian. Și e înconjurat de... o întreagă natură. "Va fi un moment grozav", comentează un tânăr din public. "Hai Bogdaneee", se aude și Tudor Toduț.

Copilul știe bine cu muzica - This Love. Cântă în aplauzele audienței. Și nu putem să lăsăm nemenționați pantalnii săi, în carouri alb și negru. Asortat cu maoiul alb cu o cruce neagră. Crețul a reușit. Să-i facă pe toți din public să cânte odată cu el. "Ce coregrafie frumoasă", spune Delia. Își primește laurii, că tot sunt atâtea flori în scenă. E prea bine, Bogdănel!

Iar acum, a venit rândul Mădălinei Lefter să cânte. Și să nu uităm. E prietenă cu muzica de mult prea mult timp și a fost prima artistă din România care a cântat cu Anastacia. La doar 13 ani. Și-a schimbat ținuta. Se urcă pe un podium și râde de prezentarea sa. Își aranjează fusta și e toată un zâmbet.

Ia o mină serioasă și are o piesă grea de tot -. Listen. Dedicație pentru viitorul său frățior. Dar și o voce grea de tot. "Oooooo", spune publicul și o aplaudă necontenit. Un domn încearcă să mimeze, însă e prea fascinat de ceea ce e în fața lui. Și lumea se ridică în picioare. E pentru prima dată, în această seară, când un concurent a ridicat toată sala. Și fluierături. Atât se mai poate spune: Felicitări. "E un pericol real, poate câștiga X Factor 2013". Și nu-s afirmațiile noastre, ci ale lui Cheloo. Iar fata plânge. Ea obișnuită cu scena, dar emoțile rămân aceleași, de fiecare dată.

Și ultima din echipa lui Bittman, cu cel mai interesant timbru, Florena Ticu Șandro. Își va începe interpretarea din partea din spate a scenei. Și va domina mult roșu. Atât "dăm din casă".

E mică, dar încinge atmosfera cu Girl on fire. Până și rochia pe care o poartă are flăcări. Delia dă din cap! Cheloo pare indiferent, iar Bittman își studiază "produsul" cu atenție.

Și din nou pauză. Două minute. Delia mai face cunoștință cu niște fani. Bittman e pe scenă, iar Chelo își pudrează nasul.

Cine rămâne de la Bittman?

Din nou, LIVE. Din nou START VOT! Urmează încă un verdict pe seara asta. Pentru concurenții lui Bittman. Dar până atunci, ne relaxăm cu Paraziții - Toate-s la fel. Și fetele din public își dau, ușor, sacourile jos. Mișcări din bazin, aplauze, Delia e și ea în picioare. Bittman își lasă scaunul pe spate. Și râde. Cheloo e pe sistem. Vrea să audă și sala. Da, toate-s la fel. Toate mâinile sunt la fel... în aer!

Și anunț: viitoarea Gală Live va fi vineri, 29 noiembrie, de la ora 20.00. Pentru că Antena 1 face 20 de ani și e un moment special pregătit. Nu aveți cum să nu ne fiți alături!

STOP VOT! Și STOP JOC! Pauză. Nu plecați că sunt doar două minute. Nimeni nu-și părăsește locul. E o încordare. Suținătorii concurenților lui Bittman stau nemișcați. Parcă nimeni nu respiră. "Așteptăm decizia finală. Vrem să știm cine rămâne. E prea multă tensiune', explică un domn, cu doar trei minute îninate să înceapă din nou spectacolul.

Bittman își ocupă locul pe scenă. Concurenții i se alătură. Aliniați. Ana Maria Mihăieș face semne că inima-i bate mai tare. 20 de secunde. Aplauze și ne luăm avânt. Spre o nouă decizie. Așadar, rămân în concurs Florena Ticu Șandro, Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș.

Anita și Ruxi intră la duel. Acum e acum! Începe cea mai mică, Ana. Susținută de public. Thalia, variantă românească, se pune în genunchi. Și se înclină. Se ridică și continuă. La final, o ia în brațe pe rivala sa. Ruxi își strânge energia într-un ghem. Și scena e a ei. Bittman decide, cu greu, după ce întreabă publicul: Ana Maria. Îmbrățisări, o doză de sentiment prea mare și multe lacrimi. "M-am simțit grozav", și-a găsit puterea să spună Ruxandra Tomulesei, cea care va merge, de azi, pe alt drum. Tot al muzicii, dar nu în Casa X Factor.

Ne-au mai rămas trupele! Cheloo face ordine

Prezintă prima sa echipă: Quattro. Multă culoare, fuste scurte. Atmosferă reîmprospătată. Și Candyman. Delia chiar remarcă acest lucru. Doar e femeie și are simțul observației super dezvoltat! Au cântat și s-au simțit bine. Sunt pline de energie.

Tragem aer în piept că iar e publicitate. Sau mai bine vă spunem ce se mai întâmplă aici. Dani bea un pahar cu apă, Delia își aranjează rochia, iar Cheloo e din nou la pudrat. Are emoții pentru grupurile sale. Bittman e relaxat. Tocmai a făcut o alegere grea.

Următorii la rând: Căminu' 16. Look de cămin, atitudine de artiști. Se aud multe palme. Știu să facă atmosferă. Robert Sălăgean cântă întins pe jos. Au obosit, dar satisfacția e mai mare.

O trupă compusă și recompusă, ce a primit mai multe șanse. Double X. Diana Astrid Petcu e în rochie și poartă fes. Cristian Sutaru e asortat cu partenera sa de trupă. Au ales grena. Dau bine împreună.

Cheloo a mai pregătit o surpriză plăcută. November. Doar ascultați! Bonnie and Clyde. Știu să rappăiască, iar Cheloo îi felicită. Sala le face galerie, cu fluiere.

Și ultima pe listă, înainte de vot, Bruiaj, adică Eliza Bunu și Rareș Raicu. Și piesa preferată a lui Cheloo - Jump around. Gălăgie multă. Delia bagă dans. Bittman nu se ridică, dar dă din mâine. A avut dreptate Cheloo. Sunt buni oamenii ăștia, chiar dacă Eliza calcă pe urmele mentorului său. Nu, nu are o mână ruptă, are un picior în ghips. Dar sareee! La finalul piesei, Eliza se prăbușește la pământ. S-au completat și le-a ieșit!

Publicitate, PAM-PAM! Și așteptăm să vedem ce trupe sunt salvate. Cheloo e pe scenă cu ai săi. Adică, Paraziții. Ne arde și nu mai stă nimeni pe scaune.

Și se fac prezentările. Celor din spate. Trupa Peny-Bill și coregrafa Furnica. O sărbătorim azi. Și pe Nicu, de la Neatza. La mulți aniiii!

Și pentru ultima oară, în această seară, STOP VOT! Cheloo merge pe scenă. "Copiii" săi sunt gata să-și afle verdictul. Așadar, salvați sunt: Bruiaj, November și Double X.

La duel, Căminu' 16 și Quattro. Cheloo alege: Căminu' 16.

Și povestea merge mai departe! Vineri, 29 noiembrie, atunci când va avea loc o nouă Gală Live. Și 20 de ani de Antena 1. Vă așteptăm tot cu adrenalină, nebunie, bucurie și agonie. Totul, într-un singur show: X Factor.

Paraziţii, super recital duminica aceasta la X Factor, în cadrul primei gale live... Geanina Ilieș a dezvăluit câteva dintre suprizele mega-show-ului din această seară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x