Antena Căutare

Marcel Roșca nu mai e singur. Alin Oprea a fost talismanul elevului lui Horia Brenciu în Marea Finală X Factor!

O melodie făcută pentru vocea lui. Așa a părut momentul pe care Marcel Roșca l-a reușit alături de una dintre jumătățile trupei „Talisman”

O melodie făcută pentru vocea lui. Așa a părut momentul pe care Marcel Roșca l-a reușit alături de una dintre jumătățile trupei „Talisman”.

Cu siguranță, debutul lui Marcel Roșca în ultimul act al show-ului a trezit multe amintiri pentru mulți dintre spectatori și telespectatori. „Singur” este una dintre cele mai cunoscute balade din istoria muzicii românești, iar modul în care s-a prezentat concurentul lui Brenciu a fost absolut răvășitor.

Nimeni nu a avut ce să-i reproșeze și toată lumea l-a încurajat pe băiatul venit de peste Prut, iar specialistul Alin Oprea a spus cât se poate de clar: „Mulți au încercat să cânte melodia asta, dar Marcel a înțeles perfect ceea ce trebuie să facă”.

Și jurații au fost la unison: „Ești de departe cea mai bună voce din concurs”, a spus Sergiu. „Marcel ai nevoie doar de vocea ta. Ești bun”, a completat Ștefan Bănică.

Ce seară!!! Alex Mladin şi Sore, duet de excepţie în marea finală X Factor. "Love Me Like You Do", într-o vari... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, simte fiecare vers, notă și emoție a concurentului său. Mom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x