Antena Căutare

Nicoleta Nucă, mesaj SPECIAL pentru viitorii concurenți X Factor

Invitată la Neatza, Nicoleta Nucă, fosta concurentă X Factor, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care vor participa, din toamnă, la celebrul show.

Invitată la Neatza, Nicoleta Nucă, fosta concurentă X Factor, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care vor participa, din toamnă, la celebrul show.

“Să vină să încerce. Nu se știe ce rezervă viitorul pentru fiecare. Din păcate nu putem să ghicim viitorul, dar putem să încercăm și să vedem cum merge”, a declarat fosta finalistă de la X Factor.

Nicoleta Nucă a făcut furori la X Factor grație talentului său și, astfel, a reușit să ajungă până în finală. După încheierea concursului, frumoasa basarabeancă din echipa lui Ștefan Bănica a fost remarcată de o casă de discuri și a semnat un contract de management, devenind astfel colegă cu artiști precum Antonia, Carla’s Dreams, INNA, Sasha Lopez și alții.

Vezi în materialul video de mai sus întreaga ei declarație!

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorRo‬.

Cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică Jr., în legătură cu tatăl său... Fanii Ștefan Bănică Jr. își pot face planuri! Artistul a dezvăluit datele concertelor sale de anul acesta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x