Antena Căutare

Se aude o voce cavernoasa din crama: Andrei Bordianu, oenolog!

Cofetari, pompieri, politisti, preoti - concurenti cu interese cat mai diverse au venit la X Factor. Dar pana la Andrei Bordianu, juriul nu se mai intalnise cu un oenolog

Cofetari, pompieri, politisti, preoti - concurenti cu interese cat mai diverse au venit la X Factor. Dar pana la Andrei Bordianu,  juriul nu se mai intalnise cu un oenolog.

Andrei are viata "grea" - mananca, bea, se distreaza, isi petrece noptile prin Centrul Vechi si vine la X Factor cu ochii carpiti de somn . Dar ce, este somer?! Nici vorba! Pentru toate acestea, concurentul nostru e platit. Are meserie frumoasa, scaldata in... vin: e oenolog. Pe scurt, degusta vinuri cat e ziua de lunga.

Domnul Bittman vrea sa stie un singur lucru: "Ne convingeti cu vocea sau cu damigeana?". Andrei ar vrea cu vocea, doar trebuie sa adauge pe cartea sa de vizita doua functii: oenolog si castigator X Factor.  Si-a ales o melodie de atmosfera, ceva ce ti-ar placea sa auzi cand bei un pahar de vin: "Crazy", a lui Patsy Cline.

Se misca de pe un picior pe altul, inchide ochii, se transpune in locul sau preferat - crama. Cheloo il citeste ca pe o carte deschisa: "Am facut versuri in timp ce cantai: Se aude o voce cavernoasa din crama/ Sunt platit sa beau si plang de pomana!". Intrebarea este: si canta de pomana?

Sa vedem verdictul. Delia ii acorda un DA de incurajare iar Cheloo il trece mai departe cu o conditie: "sa vina la show beat!". Surprinzator de indulgent, Dan Bittman trece peste rezervele sale si ii asigura un drum lin la X Factor cu al treilea DA!

Concurenta cu patru de "DA"!... Factorul X nu cunoaste bariere! Un chinez, o nigerianca si o cubaneza primesc sansa vietii lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x