Antena Căutare

Și-a împlinit visul de o viață! Anton Banaghan, susținut de mama sa în Bootcamp, la ”X Factor”

Sosirea în România și participarea la ”X Factor” a adus o mulțime de schimbări în viața concurentului Anton Joseph Banaghan. Pe lângă șansa de a ajunge în Bootcamp, cu această ocazie și cu ajutorul echipei ”X Factor”, acesta a avut-o alături și pe mama sa, care l-a susținut și l-a aplaudat.

Sosirea în România și participarea la ”X Factor” a adus o mulțime de schimbări în viața concurentului Anton Joseph Banaghan. Pe lângă șansa de a ajunge în Bootcamp, cu această ocazie și cu ajutorul echipei ”X Factor”, acesta a avut-o alături și pe mama sa, care l-a susținut și l-a aplaudat.

Anton, tânărul de 23 de ani de origine română, și-a petrecut copilăria în diferite centre de plasament după ce a fost abandonat mai întâi de mama sa biologică, apoi și de către părinții adoptivi. Anton s-a născut la Suceva, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital.

O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională, iar Anton a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi. De la vârsta de 12 ani însă, familia nu l-a mai putut ține, iar Anton a crescut în centre de plasament.

Din Gran Cannaria, unde locuiește acum, Anton a venit în România pentru a se înscrie la ”X Factor”, dar și pentru a încerca să o găsească pe mama sa naturală. Aceasta s-a numărat chiar printre românii care i-au urmărit cu sufletul la gură povestea și reprezentația din audiții, așa că l-a contactat și i-a spus că și-ar dori să vină și să îl vadă în cântând.

După ce Anton a fost trecut în etapa următoare, a Bootcamp-ului, echipa ”X Factor” a încercat să facă această întâmplare posibilă, iar după 23 de ani, cei doi s-au întâlnit. În mod surprinzător, mama sa, o fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, din sezonul 2, a fost și ea, la rândul ei crescută în centre de plasament.

De acolo, aceasta a picat în plasa traficanților de carne vie și a ajuns în Kosovo. Abia după mai mulți ani, acolo l-a cunoscut pe actualul său soț, iar împreună s-au întors în România și și-au întemeiat o familie.

Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi și ce cuvinte și-au spus mama și fiul după 23 de ani, telespectatorii vor afla în această seara, de la ora 21.15, la Antena 1, în prima ediție a Bootcamp-ului ”X Factor” din acest sezon.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Juraţii de la X Factor, moment genial la audiţii: "Haide, vino la hidrant, să fie interesant"! Ştefan: "E... Grupa de fete a Deliei intră în Bootcamp. Scopul juratei X Factor: Să câștig sezonul 7". Cine face parte din echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x