Antena Căutare

Suparat e, Doamne, suparat! Merlan vrea o minune!

Ionut Mierlan. Nu Mierlan, uaaai! MERLAN. Cu o falca in cer si una-n pamant... si-o mana-n sold, se apropie de masa juriului, speriind-o pe micuta Delia.

Ionut Mierlan. Nu Mierlan, uaaai! MERLAN. Cu o falca in cer si una-n pamant... si-o mana-n sold, se apropie de masa juriului, speriind-o pe micuta Delia.

Bittman intreaba, grabit: "Ce ne cantati astazi?". "O piesa de-a lu' domnu' Dan Bittman", i se raspunde. E clara treaba. Omu' negru (de suparare) habar n-are cu cine sta de vorba. Oare stie la ce concurs a venit? Dupa atitudinea bizara, avem indoieli. Deranjat de freamatul din sala, el spune: "Publicul, usor, mai putin...", iar Delia si Bittman reduc spectatorii la tacere, ca sa nu riste vreo neplacere din partea domnului suparat.

Incepe demonstratia de voce: "Vreau o minune! Vreau o minune-n viata mea". SEC. Cu aceeasi inexpresivitate si "bucurie" ar fi putut cere vanzatoarei de la buticul din colt: "Vreau o paine! Vreau o paine si-o cafea". Lipsa de factor X cu desavarsire! Insa Delia ii da un "DA" de incurajare, bazandu-se pe ai sai colegi ca il vor trimite acasa. Si asa au si facut. "Inteleg, dar nu ma asteptam", a fost reactia lui Ionut.

Deci, verdictul final: doi de "NU" si un "DA"... ipotetic. Se intoarce spre culise, dar nu mai stie pe unde e iesirea... Am inteles ca e greu cu cantatul, mai Merlan, dar si cu plecatul???

Vrea sa-si cultive factorul X, pe beat-ul lui Bittman... Dumbo iubaretul: Trei de DAAA pentru "Holograf"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x