Antena Căutare

Un italiano vero vrea să cucerească România. Primul pas a fost făcut: „E ca-n Champions League. Am ajuns în grupe, dar vreau în optimi!”

Are două nume. Soția și fiica lui îl strigă Marco, dar pe scenă se numește Menillo Pasquale.Italianul tipic, plin de viață, a venit pe scena X Factor cu o melodie de-acasă, un hit al celebrului Eros Ramazzotti

Are două nume. Soția și fiica lui îl strigă Marco, dar pe scenă se numește Menillo Pasquale. Italianul tipic, plin de viață, a venit pe scena X Factor cu o melodie de-acasă, un hit al celebrului Eros Ramazzotti.

Un moment sută la sută peninsular. Cu muzică și atitudine italiană, Marco a transmis o energie senzațională pentru toți cei care l-au ascultat și l-au jurizat.

„Piu bella cosa” a fost alegerea primului italian din această seară, iar alegerea lui Horia Brenciu a fost să-l invite pe unul dintre cele patru scaune disponibile pentru echipa sa, ceea ce înseamnă că prima luptă a serii a fost câștigată.

Până la Galele Live e cale lungă însă, iar spectacolul abia a început.

Artele se îmbină perfect, iar show-ul este specialitatea Elizei. Musical de excepție, cu factor X!... Anca Pârlea, specialista... emoțiilor s-a așezat pe scaun așa cum era de așteptat. Cu mari emoții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x