Antena Căutare

Dana Marchitan, una dintre cele mai pline de viață foste concurente "X Factor" sezonul cinci. Dialogul spumos cu Horia Brenciu: "Vă rog nu vă rușinați!"

Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, fostă concunrentă în cel de-al cincilea sezon X Factor. Aceasta a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu.

Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, fostă concunrentă în cel de-al cincilea sezon X Factor. Aceasta a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu.

Neastâmpărat și plin de energie, juratul a fost uimit să audă cum aceasta îl roagă să stea potolit, să se așeze pe scaun și să o lase să își prezinte numărul.

„Așezați-vă”, i-a spus lui Horia, „Vă rog nu vă rușinați. Stau oamenii serioși, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbați, nu aveți stare”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze. Momentul ei a fost la fel de plin de viață, iar jurații au răsplătit-o imediat cu trei DA.

Și multă voie bună ne mai așteaptă în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, pe Antena 1!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O mai țineți minte pe Elena Ispas, fostă concurentă în al cincilea sezon "X Factor"? A primit trei de "DA... Presa a tot speculat, însă adevăratul motiv nu a fost ştiut până acum! De ce nu vrea solistul de la Carla's Dreams să îş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x