Antena Căutare

Bella Santiago este câștigătoarea „X Factor” 2018! Ce va face cu premiul

La finalul unei seri pline de emoție, Bella Santiago a devenit câștigătoarea „X Factor” 2018 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

La finalul unei seri pline de emoție, Bella Santiago a devenit câștigătoarea „X Factor” 2018 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Bella Santiago cântă de la vârsta de 15 ani și a susținut concerte în Filipine, Taiwan, dar și în Malaezia, unde l-a cunoscut pe actualul său soț. Venită din Filipine în România în 2016, alături de el, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“.

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, iar alături le-a fost și toți colegii din Casa „X Factor”. „Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment. Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl fetiței le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

„Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat și mulțumesc... pentru că sunt româncă!”, a spus printre lacrimi filipineza, care are toate motivele să se simtă în țara noastră ca acasă. Căsătorită cu un român, Bella plănuiește să își crească aici și fiica și să devină cetățean român cu acte în regulă. „Vreau să îmi iau cetățenia, iar premiul câștigat îl voi investi în școala și educația fiicei mele de aici. O altă parte aș vrea să o folosesc pentru cariera mea, mi-aș dori să fac un videoclip cu Delia, iar ea a spus că și ea vrea”, a spus Bella fericită.

Ioana Bulgaru a fost cea care a deschis finala „X Factor” cu un duel alături de mentorul său Ștefan Bănică, iar împreună au făcut o echipă formidabilă, care i-a făcut pe ceilalți jurați să observe că au o chimie aparte pe scenă. Pentru cel de-al doilea duet, Ioana Bulgaru l-a avut ca partener pe câștigătorul „X Factor” 2017, Jeremy Ragsdale! Din întâlnirea celor două forte ale naturii, nimeni nu a fost rănit, însă toată lumea a avut de câștigat un spectacol de zile mari. „Ai fost foarte curajoasă să îi ții piept lui Jeremy, dar ai reușit fără îndoială, voi pare că ați mai cântat câțiva ani împreună”, a spus Delia.

Bella Santiago a făcut din nou o alegere curajoasă alegând să cânte „Fată verde”, alături de invitatul special Tavi Colen, ceea ce l-a pus în dificultate pe Carla’s Dreams. „Nu mai știu ce să spun, te-am complimentat în toate felurile posibile”, a mărturisit juratul fermecat. Pentru cea de-a doua piesă, Bella și Delia au ales una mult mai jucăușă – „Cine m-a făcut om mare”, care l-a făcut me Horia Brenciu să spună deschis: „Bela, ai o voce care intră în suflete!”.

Cristian Moldovan a avut parte de lecții intensive înainte de duetul cu mentorul său Carla’s Dreams, mai ales că acesta nu s-a sfiit chiar să îi spună că este finalistul cu cele mai slabe șanse de câștig. Rezultatul a fost însă unul demn de o finală, iar Cristian și-a făcut mentorul mândru de prestația sa.. „Este clar că în această seară va fi vorba de evoluție versus experiență, iar tu faci parte, ca și fetele mele, din categoria celor care au evoluat”, a spus Ștefan Bănică și l-a felicitat pe Cristian. Pentru cel de-al doilea duel, invitatul special Nicole Cherry a fost cea care i-a dat lui Cristian curaj și împreună au reușit astfel să creeze un moment extrem de sensibil.

Doinița Ioniță a urcat pe scena „X Factor” alături de o altă voce mare a României - invitatul special Luminița Anghel. Împreună, cele două au reușit să facă întreaga scenă să vibreze, în timp ce de-al doilea duel, cel alături de mentorul Ștefan Bănică, a creat un moment cald și intim. „În acest moment îmi doresc un singur lucru – să fiu acasă!”, a spus Carla’s Dreams.

După prima rundă de vot comun, telespectatorii au fost cei care au decis primele eliminări ale finalei „X Factor” – Cristian Moldovan și Doinița Ioniță au fost cei care au părăsit competiția.

Bella Santiago și Ioana Bulgaru au rămas astfel ultimele două concurente în competiție, iar diferența între marele câștigător și locul al doilea a fost făcute de o singură melodie bine aleasă. Bella Santiago a ales să interpreteze piesa „Mashup”, de la Beyonce, în timp ce Ioana a ales „Girls just wanna have fun”. „Tu permanent furi inimi, Ioana!”, i-a spus Carla’s Dreams acesteia. „Bella, am spus-o încă de la început. Când te-am văzut am zis că ești de pe altă planetă și rămân la aceeași părere”, a recunoscut Ștefan Bănică, mentorul Ioanei.

Ca urmare, o nouă rundă de vot a dat ocazia telespectatorilor să își aleagă preferata, iar aceștia au decis că Bella Santiago este câștigătoarea „X Factor” 2018 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro! Chiar și printre lacrimi, aceasta a mai putut apoi să cânte o ultimă piesă în finala „X Factor”, refugiată în brațele colegilor și ale soțului său, în timp ce Delia, mentorul Bellei, și-a calmat la rândul său emoțiile în brațele mamei sale.

Felicităăăări! Marele Trofeu X Factor România are un nou proprietar: Bella Santiago!... Ei sunt cei doi câștigători ai telefoanelor iPhone X, după ce au votat prin SMS la „X Factor” 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x