XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cum face ea show, nu mai face nimeni. Delia, dans incendiar, chiar în mijlocul străzii. Imagini de senzaţie cu jurata de la X Factor!

 

Delia face show oriunde merge! Numai că, de data aceasta, artista nu se află pe o scenă! Spectacolul s-a ţinut chiar în mijlocul străzii. Priviţi ce a ieşit!

După cum bine o cunoaşte toată lumea, Delia reacţionează într-un mod foarte haios când vine vorba despre mâncare. Cei de la AntenaStars.ro au surprins-o pe jurata X Factor mergând spre un restaurant cu specific japonez. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE