XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

PREMIERĂ LIVE! "Du-te-mă", Delia, că va fi hit piesa asta! Așteptarea a luat sfârșit: "Tu frământă-mă pe mine, pân' la felul principal"

 

Noua piesă a Deliei, ”Du-te, mă”, s-a auzit LIVE, în premieră, la Morning ZU. Delia s-a ținut de cuvânt și a revenit cu o piesă nouă.

Și ce piesă! Artista reușește să ne surprindă cu fiecare lansare. Așa s-a întâmplat și de această dată. Jurata de la X Factor apare în postura de bad girl și cântă despre ce-i place ei mai mult... mâncare şi iubire.

Curioşi cum suna combinaţia, în versuri?

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe