Antena Căutare

Francesca Nicolescu, salvată de telespectatori de DOUĂ ORI. Cea mai tânără concurentă de anul acesta se pregăteşte de MAREA FINALĂ X FACTOR: "Am așteptat să fac 14 ani ca să pot participa "

Emoțiile au culminat în prima gală libe pentru concurenții care au ajuns până în prima gală, dar mai ales pentru Francesca Nicolescu! Şi în cea de-a doua gală, tânăra concurentă a reuşit să ajungă la inimile telespectatorilor, aceasta mergând în marea finală de pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1     

Emoțiile au culminat în prima gală libe pentru concurenții care au ajuns până în prima gală, dar mai ales pentru Francesca Nicolescu! Şi în cea de-a doua gală, tânăra concurentă a reuşit să ajungă la inimile telespectatorilor, aceasta mergând în marea finală de pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1

În 2013, când obținea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. La vârsta de 14 ani, puștoaica din Onești și-a dovedit din nou popularitate astfel că telespectatorii au trimis-o direct în gale.

”Când am aflat am foarte fericită deoarece nu mă așteptam. Practic datorită publicului mă aflu aici, de aceea le mulțumesc foarte mult. Ei nu doar m-au adus înapoi, mi-au redat încrederea în mine și o să le dovedesc că nu s-au înșelat când m-au votat”, promite Francesca Nicolescu.

Chiar dacă nu este pentru prima dată la un concurs de muzică, puștoaica de 14 ani a trecut printr-un carusel de emoții anul acesta la ”X Factor”.

”Muzica este totul pentru mine, eu fac canto de mică și am muncit foarte mult ca să ajung aici, la X Factor. Am așteptat să fac 14 ani ca să pot participa și cam tot ce fac eu are legătura cu muzica”, mărturisește Finalista Publicului.

Cu toate acestea, competiția extrem de strânsă a făcut ca la finalul serii adolescenta să ajungă din nou la votul publicului, însă aceasta nu se descurajează:Cred că sensibilitatea și faptul că eu transmit suficient de mult încât să ajung la sufletul oamenilor vor fi atuurile mele. Aș vrea ca și după X Factor să continui cariera mea muzicală, ca într-un final să ajung un artist cunoscut”.

Telespectatorii vor putea alege marele câștigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1.

Cei patru tineri din Cluj-Napoca se pregătesc pentru FINALA X FACTOR. Ad Libitum: ”Suntem siguri că ceea ce facem place ... Emisiunea X Factor este aproape de final. Concurenții ne-au pregătit mai multe surprize: "Am visat să ajungem aici&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x