XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Horia Brenciu, amuzat de zvonurile din presă despre Delia: "Am auzit că vrea copii. În primul rând, ar trebui să se lase de fumat"

 

Surprins la un eveniment, Horia Brenciu a fost luat la întrebări de către reporterul "Xtra Night Show"! Cum juraţii de la X Factor se pregătesc de un nou sezon, artistul s-a arătat nerăbdător să îşi întâlnească vechii colegii de... pupitru. 

Desigur, acesta a comentat şi informaţiile din presă conform cărora Delia şi-ar dori un copil în viitorul apropiat.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu ai mei colegi de la X Factor. Mai este puţin şi începem filmările. Legat de Delia, am auzit că ar vrea să aibă copii şi îi dau un sfat: prima oară ar trebui să se lase de fumat. Revenind la X Factor, am de gând să câştig şi anul ăsta şi să îl însor pe Jeremy", a spus amuzat Horia Brenciu. 
 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!