Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Horia Brenciu, mărturisiri despre cea mai mare dramă din viața lui: ”Nu aveam prea multe amintiri, dar știam că pierd ceva important!”

Horia Brenciu este, fără doar și poate, un artist desăvârșit, ce este adora de o mulțime de persoane de toate vârstele.

Horia Brenciu este, fără doar și poate, un artist desăvârșit, ce este adora de o mulțime de persoane de toate vârstele.

În spatele zâmbetului său, însă, se ascund și povești triste, despre care Horia a vorbit de curând, în cadrul unui interviu.

În primele momente, când pășesc într-o încăpere cu oameni, eu am emoții, dar avem capacitatea de a disimula. Acceptabilitatea e o problemă, ești complexat de cum vorbești, de cum te îmbraci, orice problemă pe care o ai crezi că o vede toată lumea. În mintea ta, e un cutremur. În adolescență țin minte că n-aveam blugi și cu greu găseam o curea. Am avut multe sentimente că nu sunt acceptat, dar de fiecare dată știam să disimulez. Fața mea era un zâmbet.”, a povestit el.

De asemenea, Horia Brenciu a vorbit și despre pierderea mamei sale.

”Cu cât ești mai mare și pierzi un părinte, cu atât gaura și drama te învăluie. La 11 ani n-aveam prea multe amintiri cu mama, dar știam că pierd ceva important. M-a făcut mai pragmatic lucrul ăsta. Pentru mine, experiența de părinte a soției mele a fost foarte importantă. Noi am avut o traiectorie specială. După ce mi-a fost producător la două emisii, ne-am întâlnit și ne-am căsătorit.”, a povestit Horia Brenciu într-un interviu, conform Antena Stars.

Recomandari