XFactor

VINERI | ora 20.00

Spectacol TOTAL! Îl place pe Bendeac și l-a făcut să danseze la „X Factor”. Când Anastasia Costrov cântă, nu ai cum să nu te miști

 

Anastasia Costrov are vârsta de 22 de ani și este originară din Chișinău. A mărturisit că îl place pe Mihai Bendeac și l-a făcut să danseze în culise, în timpul interpretării ei.

Tânăra a spus despre ea că învață inginerie alimentară în Bacău și că de 7 ani locuiește acolo.

„Îl îndrăgesc pe Mihai Bendeac. Îmi place cum este el… aproape de tine. Este așa, omul soarelui”, a recunoscut Anastasia Costrov.

Ea a cântat melodia „90 60 90”, de la Aura și Georgeta Voinovan și a făcut juriul să danseze, precum și pe Bendeac.

După ce a încheiat interpretarea, concurenta a avut parte de două gesturi la care nu se aștepta din partea lui Mihai Bendeac și a juratului Ștefan Bănică.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe