Antena Căutare

Marian Vasilescu, o voce remarcabilă la X Factor. A interpretat piesa Imagine și a primit 3XDA

Marian Vasilescu are 28 de ani și iubește muzica. De mic i-a plăcut să cânte, a spus că încerca să imite tot felul de artiști și că i-a plăcut să se admire în oglindă încă de la o vârstă fragedă.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Marian Vasilescu a cântat piesa "Imagine". Galerie
Marian Vasilescu are 28 de ani și adoră să cânte, iubește muzica. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Marian este un adevărat influencer în mediul online. Activitatea sa este intens urmărită în mediul online. Acesta a apărut adesea alături de cei din trupa 5 Gang, dar spune că pe plan muzical nu a cunoscut încă apogeul.

Pentru tânărul Marian, succesul înseamnă muncă, implicare și zâmbet. Delia l-a recunoscut de cum a urcat pe scenă și l-a rugat să se prezinte singur pentru cei care nu îl cunosc atât de bine.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Marian și Ristei au ceva în comun. Iubesc atât de tare muzica încât ar cânta la orice fel de eveniment. Cu această ocazie, Florin Ristei a mărturisit că el a cântat la un divorț, o petrecere la care fiecare partener a venit cu gașca lui de prieteni.



Marian Vasilescu a interpretat pe scena X Factor piesa "Imagine" într-o manieră originală, iar curajul lui a fost imediat apreciat. Toți l-au ascultat cu sufletul la gură pe tot parcursul interpretării, iar la final s-au auzit doar ropote de aplauze.

Loredana: "Ai o voce foarte bine timbrată, plină, caldă, cu multe armonice. Ai făcut ca acest cântec să sune altfel."

Marian Vasilescu a obținut 3XDA din partea juraților X Factor.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Alexandra Căpitănescu are doar 16 ani, dar toate ingredientele unui adevărat star. Scena X Factor a fost doar a sa... Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x