XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

O alegere neobișnuită pentru o asemenea trupă. Andreea și Bișu au fost regina și regele scenei la X Factor: „Ce taree...”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Monac și Vlad Bișu au devenit o trupă datorită mentorului Horia Brenciu, chiar dacă la audiții au participat separat. Versurile adaptate ale tânărului vlogger Vlad Bișu au făcut-o pe Delia să cânte alături de el pe refren, de la masa juriului, iar carisma i-a asigurat 3 de DA din partea specialiștilor: ”Mi se pare că e foarte potrivit pentru un grup.

A meritat șansa asta și sper să îi folosească”, a spus Delia. Și Andreea Monac i-a cucerit pe cei patru jurați cu energia ei și a reușit să scape de emoții după ce a intrat pe scenă și a început să cânte, așa că nu a durat mult până au venit și cei patru de DA. ”Cred că ești bucuria de care avem nevoie la X Factor!”, i-a spus atunci Horia Brenciu.

Piesa aleasă de cei doi pentru a merge la dueluri a animat teribil atmosfera, ceea ce jurații așteptau de la această trupă cu totul neobișnuită. No Diggity a sunat perfect, dar răspunsul aparține unui singur om: Horia Brenciu.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest