Antena Căutare

Ce început de seară! Deja Vu ridică ștafeta încă din debutul grupei lui Brenciu: „Ați fost buni. Așa cum era de așteptat!”

Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au ales deja concurenții alături de care vor intra la Dueluri, iar în această seară, grupa lui Horia Brenciu, formată din trupe, intră în Bootcamp!

Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au ales deja concurenții alături de care vor intra la Dueluri, iar în această seară, grupa lui Horia Brenciu, formată din trupe, intră în Bootcamp!

Seara se deschide în forță cu AC DC. De fapt, totul începe cu trupa Deja Vu, care face ca scena să vibreze pentru că varianta aleasă de ei pentru a cânta celebrul hit Back in Black e absolut fascinantă.

Cei patru jurați sunt încântați, însă doar unul este cel care va lua decizia să-i așeze sau nu în scaunele dedicate celor care merg mai departe la X Factor. Horia va avea o seară grea.

Grupa lui Horia Brenciu intră în Bootcamp la „X Factor”: „Mi-am propus să mă distrez, să nu fiu încrâncenat”... Ce moment intens și ce decizii grele trebuie să ia Horia. Rush au fos minunați: „Bravooo!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x