XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ce moment intens și ce decizii grele trebuie să ia Horia. Rush au fos minunați: „Bravooo!”

 
+3 click pentru
galerie

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Horia Brenciu are misiunea de a-i alege pe cei mai buni în această seară. Cum trupele nu au reușit niciodată să ajungă în vârf, 2018 poate fi anul în care tradiția nu se va mai respecta, iar juratul X Factor trebuie să ia deciziile corecte. 

Rush a demonstrat că poate forța accederea în Galele Live ale celui mai tare show muzical, mai ales că alegerea lor de a interpreta una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din istorie, pare a fi cartea câștigătoare. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI