XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

E ca la război. Toată lumea vrea la dueluri. Michael ar fi fost mândru să-i vadă pe NO Fingerprints: „De ce ați ales piesa asta?”

 
+2 click pentru
galerie

Băieții din trupa No Fingerprints au recunoscut că ei sunt la începutul carierei muzicale și nu sunt foarte pregătiți din punct de vedere tehnic și administrativ. Cu toate acestea, talentul lor este remarcabil și au intrat în Bootcamp cu trei de DA.

Acum, trupa trebuie să demonstreze că au ajuns aici pe merit și că sunt suficient de buni pentru a trece de un nou hop, care se numește Bootcamp. Nu e ușor. Chiar dacă în momentul acesta sunt mai multe scaune goale, o eventuală decizie pozitivă a lui Horia în primă fază nu le asigură calificarea în Galele X Factor 2018. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI