Antena Căutare

N-au format o trupă, dar cântă împreună de-o viață! Rodica și Cristi, iubiții care vor să câștige X Factor!

Rodica Olisevschi, din Chișinău, a luat prin surprindere jurații „X Factor” cu timbrul său unic, dar și cu o audiție total neașteptată.

Rodica Olisevschi, din Chișinău, a luat prin surprindere jurații „X Factor” cu timbrul său unic, dar și cu o audiție total neașteptată. Deși s-a înscris singură în acest concurs, ajunsă pe scenă, le-a cerut permisiunea specialiștilor de a-și invita iubitul, ce a acompaniat-o la chitară: ”Noi de foarte mult timp colaborãm, am scos multe piese impreunã, iar acum Rodica va interpreta o piesã de care ei îi e teamã. N-am apucat să o înregistrăm. Poate vouã vã place şi vã apucaţi de treabã”, afirma acesta încrezător. Cei doi au cucerit publicul încă de la primele note, iar în ciuda faptului că iubitul Rodicăi nu a vrut să participe în concurs, jurații i-au făcut o propunere unică: ”Cristian, ca sã nu pierdem vremea. Colegii mei se gândesc la un grup. Prezenţa ta a ajutat-o să se simtă mai bine. Dacă vreţi sã cântaţi ceva împreunã, poate ar fi bine pentru voi”, a mãrturisit Ștefan Bănică, în timp ce Carla’s Dreams a ținut să adauge că tânăra din Chișinău are „cea mai iubibilă voce din concurs, de departe”.

Tot ce trebuie să facă cei doi este să îl convingă pe Horia Brenciu că merită să meargă mai departe, însă misiunea se complică serios. Pentru toată lumea... Atât pentru jurat cât și pentru cei care sunt deja pe scaune și cei care urmează să cânte pentru că locurile sunt... limitate.

Iar s-au jucat cu cuvintele și le-a ieșit! MaindFac încinge atmosfera și tensiunea începe să-și facă apariția printre co... E ca la război. Toată lumea vrea la dueluri. Michael ar fi fost mândru să-i vadă pe NO Fingerprints: „De ce ați ales pie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x