Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

VOX ne-a făcut să ne simțim... altfel. „You make me feel like a natural woman”, o piesă perfectă pentru o trupă perfectă!

Iuliana, solista trupei VOX, a pășit pentru a doua oară pe scena X Factor, de data aceasta însă și împreună cu instrumentiștii formației

Iuliana, solista trupei VOX, a pășit pentru a doua oară pe scena X Factor, de data aceasta însă și împreună cu instrumentiștii formației: ”Mă bucur foarte mult să pot fi aici în formula asta , e minunat când totul este live”, spune ea. De aceeași părere au fost și jurații care au apreciat momentul de senzație oferit de trupă și care au dat patru de DA la audiții.

Acum trupa nu mai are nevoie de patru voturi pozitive pentru a merge mai departe, ci de o singură vorbă bună de la unul dintre cei patru ași de la masă.

Cu vocea ei, Iuliana poate fi o candidată la câștigarea X Factor 2018, iar atunci când e acompaniată de niște instrumentiști buni, totul devine absolut minunat. Melodia i-a pus în valoare glasul într-un moment în care totul pare posibil în această seară de excepție, marca X Factor.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro