Căutare Live

Dan Capatos, supus unui test antidrog în direct la emisiune! Care este motivul și ce a indicat rezultatul drug-testului! |VIDEO

Dan Capatos a fost supus unui test antidrog, în direct la emisiune. Un polițist i-a făcut prezentatorului de la "Xtra Night Show", testul. Ce rezultatea a indicat drug testul?

Dan Capatos este testat antidrog, în direct, cu unul dintre aparatele deținute de Poliția Română. Prezentatorul ia în fiecare zi șapte medicamente.

Ioniță de la Clejani sare în apărarea fetei! " Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei!"

După incidentul cu Margherita de la Clejani în care a fost prinsă drogată la volanul mașinii, familia ei susținând că a luat doar medicamente, Dan Capatos avrut să demosntreze dacă într-adevăr medicamentele dau același efect precum drogurile. Astfel ca, prezentatorul a invitat în platoul emisiunii un om al legii si s-a lăsat supus unui test drug, chiar în direct.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Subinspectorul prezent în platoul de la Xtra Night Show a venit cu un aparat

Din cauza afecțiunilor generate de acest program extrem. Practic de 13 ani nu reușesc să dorm decât de la cinci dimineața, am dezvoltat o mulțime de afecțiuni, printre care o hipertensiune destul de urâtă, cu pusee mari care au ajuns pâna pe la 23/17, practic în pragul ușii lui Sfântul Petru, ca să zic așa. Și cu o cefalee tensională și din acest motiv iau nu mai puțin de șapte sau opt medicamente zilnic, a spus Dan Capatos.

Acest demers al prezentatorului a fost făcut cu scopul de a demonstra ca nu orice om care suferă de anumite afecțiuni si care se tratează pentru așa ceva, nu devine dușmanul Poliției Rutiere.

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații! Tânărul neagă toate acuzațiile care i se aduc! "Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru"

Prezentatorul a fost testat în direct cu aparatul drug test, iar dupa aproximativ opt minute rezultatul a fost gata.

Cum a ieșit testul anti drug realizat de Dan Capatos în direct la Xtra Night Show, vedeți accesând clipul video de mai sus.

Ultimele știri