Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Adela -Tot ce nu se vede vine cu invitați amuzanți și întrebări haioase | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat admirabil și nu au lipsit nici răspunsurile haioase și nici distracția.

Cei doi actori au avut parte de întrebări cârcotașe cărora au dat răspunsuri pe măsură, chiar și spre amuzamentul propriu.

“Adela – Tot ce nu se vede”. "Liniște, că vă bate mama"

Jocul întrebărilor a început cu o întrebare capcană adresată lui Vlad. Dacă în viața reală, Delia ar fi mama ta, ce le-ai spune prietenilor tăi?

Răspunsul nu a întârziat să apară acesta spunând imediat Liniște că vă bate mama, spre amuzamentul amândurora.

În altă ordine de idei, dacă Anca ar fi Delia în viața reală, ar prefera să mănânce icre negre toată ziua iar la shopping ar cheltui, cel mai probabil mii de euro, însă vrea să păstreze secret acest detaliu.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Cei doi au fost întrebați cu cine le-ar fi teamă să locuiască în casă, iar ambii au răspuns Lucian. Anca a motivat că i-ar fi teamă că i-ar pune otravă în mâncare iar Vlad, că l-ar bate.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ștefana Darzeu și Marius Rizea. Vezi cum s-au distrat cei doi

De altfel, Anca a fost întrebată cu cine nu ar merge la Escape Room, iar aceasta a numit-o pe Nuți, motivând că sigur ar lăsa-o acolo pentru a se salva ea însăși.

Pe lângă întrebările adresate lor, Anca Androne a ținut să precizeze că Vlad are foarte multe facultăți și că el este mândria echipei de filmare.

Cât despre stările pe care cei doi actori le au atunci când se gândesc la serialul Adela, aceștia au enumerat mândrie, suspans, recunoștință.

După ce au epuizat întrebările, cei doi au trecut la cel de-al doilea joc, continuarea unei povești după o introducere dată, unde aceștia au reușit să ducă o poveste la final iar la cea de-a doua au fost intrerupți de clopoțel.

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe  Ștefana Darzeu și Marius Rizea. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ștefana Darzeu și Marius Rizea. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Ștefana Darzeu și Marius Rizea

Joi, 12.05.2022, 19:37
x