Antena Căutare

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Colaj cu Mara Oprea și Oana Moșneagu în ipostaze diferite Galerie
Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale | Antena 1

Povestea Adela s-a încheiat joi seară, 22 decembrie 2022, iar finalul a fost unul la care puțini se așteptau. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură fiecare moment dificil prin care au trecut personajele principale în căutarea fericirii.

Suspansul și adrenalina nu au lipsit din ultimul episod al producției, existând eveniment ce au acaparat toată atenția publicului. Înainte ca serialul să fie difuzat pe micile ecrane ale oamenilor, actorii au ținut să anunțe pe toată lumea că pe 22 decembrie se vede finalul poveștii.

Citește și: Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Printre cei care au publicat mesaje pe rețelele sociale se numără și Mara Oprea, tânăra care a interpretat-o pe Adela timp de doi ani în 4 sezoane. Aceasta le-a transmis mulțumiri celor care au urmărit producția până în prezent.

Ce a publicat Mara Oprea pe contul de Instagram, înainte de finalul poveștii Adela

De curând, Mara Oprea și-a luat prin surprindere prietenii virtuali de pe Instagram cu o postare neașteptată înaintea finalului din serialul Adela. Aceasta a publicat ai multe poze de pe platoul de filmare, unde apare alături de colegii săi.

Prin intermediul postării, actrița și-a dorit să mulțumească celor care au susținut-o și urmărit-o în rolul Adelei.

Citește și: Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

„Au fost doi ani minunați și vă mulțumesc tuturor. Astăzi la 20:30 ne vedem pentru ultima dată 🤍❤️🥹 #dacaejoieadela”, a scris Mara Oprea vizibil emoționată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foografiile sale au generat o mulțime de reacții din partea fanilor de pe Instagram. În plus, postare a strâns mai bine de 21 mii de like-uri, semn că Mara Oprea este apreciată de multe persoane pe rețelele sociale.

„A fost foarte emoționant ultimul episod, am plâns aproape de la început și până la sfârșit😅, sunteți o echipă și niște actori foarte buni. ❤️ Sper să mai reveniți pe micile ecrane în curând”, „Ești o actrița foarte bună. Sper să te mai văd la TV.😍” sau „Mulțumim pentru Adela, cel mai frumos serial🥺”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cum s-a terminat sezonul 4 al serialului Adela. Care a fost finalul

Cele 4 sezoane ale serialului au ținut în suspans telespectatorii, dar nu atât de mult cum a făcut-o finalul emoționant. În ciuda celor întâmplate, totul s-a terminat cu bine pentru personajele principale ale producției.

Andreea a luat decizia de a pleca alături de Adi, dar nu înainte de a-i lăsa un mesaj pe geam, scris cu ruj, mamei sale: “Pa făi mamă!”. Între timp, la casa Andronicilor, Adela află că are o fetiță, Delia își găsește fericirea în brațele procurorului Lascu, care o cere în căsătorie, Raluca și Călin au reușit să devină părinții Mirunei.

Serialul Adela a creionat povestea a două surori care s-au iubit, deși sunt diferite ca luna și soarele. De acum, Adela va trăi o altă poveste, frumoasă, adevărată, o poveste de iubire alături de Mihai și de copii săi, alături de părinți și de toată familia. Binele a învins răul!

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x