Antena Căutare

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban.

Actori din Adela Galerie
Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă | Antena 1

Telespectatorii au ales povestea Adelei, serialul impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:11, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul publicului din mediul urban, cu un rating mediu de 6.2 puncte de rating și 16.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 6 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă.

În intervalul 21:27-23:04, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 5.4 puncte de rating şi 17.2 cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost lider de audienţă, cu un rating mediu de 6.8 puncte şi 17.8% cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu 7.9 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ce s-a întâmplat în episoadele de pe 5 mai 2022 de Adela

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Adelei (Mara Oprea) de a demonstra că cineva i-a răpit copilul: „Eu nu ştiu dacă pot să trec peste asta, dacă nu îl găsim pe fiul nostru!”, i-a mărturisit ea lui Mihai (Alecsandru Dunaev), iar bănuielile ei au fost alimentate de procurorul Lascu (Răzvan Fodor): „Îl suspectez pe Toma că v-a răpit copilul! Se pare că nu e mort!”.

Intuiţia Nuţicăi (Anca Sigartău) s-a dovedit şi aseară una incredibilă, aceasta descoperind ce făcuse, de fapt, Andreea (Oana Moşneagu): „Tu nu eşti sănătoasă la cap! Ai furat copilul Adelei? Realizezi ce ai făcut?”, în vreme ce Andreea i-a răspuns: „Eu n-am pierdut copilul meu din cauza ei?”. Martha (Carmen Ionescu) se simte vinovată pentru tot ce s-a întâmplat şi crede că Toma a răpit copilul ca să se răzbune pe ea: „Copilul meu era nevinovat!

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Daniel Nuță și Conrad Mericoffer. Vezi cum s-au distrat cei doi

El ţi-a salvat ţie viaţa. Am trecut peste tot şi tu, de fiecare dată....”, a răbufnit Adela. Tot aseară, telespectatorii au asistat neputincioşi la noua încercare a Andreei de a-şi acoperi urmele, aducând în casă, cu ajutorul lui Nuţi, căciuliţa despre care Adela a spus tot timpul că o purta Bogdănel atunci când a dispărut: „Adela s-a înşelat! Căciula era aici! Copilul meu chiar a murit!”, i-a spus Mihai lui Paul (Mihai Călin), totul, în timp ce Lucian (Daniel Nuţă) şi-a confirmat bănuielile „Credeai că nu ştiu că tu ai răpit copilul?”. Ce se va întâmpla mai departe, dacă o va susţine Lucian pe Andreea sau dacă va pune propriile lui interese pe primul plan, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Adela sezon 3, rezumat 5 mai 2022. Nuți află că Andreea a furat copilul Adelei și o ajută cât poate să ascundă acest luc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x